Prezentatoare TV, momente cumplite de Crăciun alături de bebeluşul ei. Au fost internate de urgenţă

Cristina Cioran si fetiţa ei au fost internate de urgenţă şi Crăciunul le-a găsit pe patul de spital. Actriţa şi bebeluşul ei de doar 4 luni s-au infectat cu coronavirus si a fost nevoie de spitalizare.

26 dec. 2021, 14:42
Prezentatoare TV, momente cumplite de Crăciun alături de bebeluşul ei. Au fost internate de urgenţă

Cristina Cioran traversează una dintre cele mai grele perioade din viață. Crăciunul a găsit-o pe patul de spital. Prezentatoarea TV a fost depistată pozitiv cu COVID. Mai mult, a fost infectată şi fetiţa ei de doar 4 luni.

„Buna! Craciunul asta trebuie sa fie altfel dar ne gaseste pe mine si pe bebelina mea pe patul de spital. Va multumim pentru gânduri. Suntem ok. Suntem in siguranta acum”, a mărturisit Cristina Cioran de pe patul de spital.

Boala este mai dură în cazul fetiţei Cristinei Cioran, mai ales că aceasta este născută prematur. Potrivit cancan.ro, bebeluşul Cristinei Cioran s-ar confrunta acum și cu o gravă insuficientă respiratorie, cel mai probabil după ce a ieșit pozitivă la coronavirus.

Citeşte şi: Primele imagini cu fetiţa Cristinei Cioran. Ema a ajuns acasă: „Mami şi tati sunt leşinaţi”

Cristina Cioran a născut o fetiţă în vara acestui an, în luna iulie. Ema a fost născută prematur. Nașterea era așteptată abia în luna septembrie, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Din acest motiv, fiica vedetei a rămas în spital. După câteva luni, în septembrie, Cristina Cioran şi-a putut lua fetiţa acasă.