Prezentatoarea de la Puterea Dragostei a trecut prin momente cumplite! Vedeta a ajuns de urgență la spital

Prezentatoarea de la Puterea Dragostei a trecut prin momente cumplite weekend-ul trecut. Vedeta a fost luată cu salvarea de acasă și dusă de urgență la spital.

09 mart. 2021, 08:57
Prezentatoarea de la Puterea Dragostei a trecut prin momente cumplite! Vedeta a ajuns de urgență la spital

Prezentatoarea de la Puterea Dragostei a trecut prin momente cumplite! Cristina Mihaela Dorobanțu a trecut prin momente cumplite după ce a fost dusă cu ambulanță la spital weekend-ul trecut. Vedeta de la Kanal D a făcut toxiinfecție alimentară, conform CANCAN.

Cristina Mihaela Dorobanțu a ales să petreacă weekend-ul cu familia și prietenii. Însă, sfârșitul de săptămână nu a fost unul fericit pentru frumoasa prezentatoare TV și a ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea de la Kanal D s-a confruntat cu o formă severă a unei toxiinfecții alimentare după ce ar fi luat masa la un restaurant din nordul Capitalei, iar sâmbătă a ajuns la spital.

Citește și: Licoarea miraculoasă care previne cancerul. Ingredientele se găsesc în orice bucătărie

Problemele de sănătate ale vedetei au creat panică în Kanal D deoarece ar fi existat posibilitatea ca prezentatoarea să nu reușească să se întoarcă la timp în Turcia, acolo unde se filmează show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”. Însă, totul s-a rezvoltat.

Prezentatoarea de la Puterea Dragostei a trecut prin momente cumplite. Cristina Mihaela Dorobanțu a câștigat simpatia și respectul telespectatorilor după ce a participat la primul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil” de la Kanal D și a ajuns în finală. Fosta concurentă a revenit pe platourile de filmare ale show-ului și a prezentat mai multe emisiunii.

ristina Mihaela Dorobanţu a prezentat împreună cu Victor Slav show-ul “Îmi place dansul”, care a rulat tot în grila postului de televiziune Kanal D și, ulterior, s-a ocupat de rubrica “Secrete între fete” din cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir și Bursucu.

Andreea Mantea a mărturisit de ce a plecat de la „Puterea Dragostei

Andreea Mantea a mărturisit de ce a plecat de la „Puterea Dragostei”. În prezent, vedeta este gazda emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, pe care o prezintă alături de fiul său, David. Vedeta nu a dorit ca fiul ei să crească departe de familie, show-ul filmându-se în Turcia. Cei doi prezintă acum emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”, tot la Kanal D, un proiect de care Andreea este foarte mulțumită și își dorește să îl țină cât mai mult.