Prezentatoarea TV Mbela Nzuzi este dispărută de jumătate de an. Nimeni nu ştie nimic de ea UPDATE

O celebra prezentatoare TV a disparut fara urma de mai bine de jumatate de an si nimeni nu stie ce s-a intamplat cu ea. Si-a inchis telefonul, iar prietenii o cauta cu disperare, fara soarta de izbanda.

08 oct. 2014, 11:08
Prezentatoarea TV Mbela Nzuzi este dispărută de jumătate de an. Nimeni nu ştie nimic de ea UPDATE

UPDATE: Misterul dispariţiei Mbelei a fost desluşit de unul dintre fraţii ei. „Mbela este plecată în Franţa. A plecat acum şase luni pentru că proiectele pe care le avea în România nu au mers, nu ştiu de ce. Tatăl nostru a avut ceva probleme de sănătate şi s-a operat în Franţa şi a mers acolo să aibă grijă de el. Şi un alt frate care stă în Spania a avut şi el o problemă de sănătate, un cancer la maxilar şi era nevoie să fie îngrijit. Am vorbit cu ea săptămâna trecută. Este bine. Nu a dispărut. O să se întoarcă în România peste o lună, cred”, a declarat Aime Lema, fratele vedetei TV pentru spynews.ro

Mbela Nzuzi a devenit celebra in Romania in anii 2000 dupa ce a „prins” postul de coprezentatoare al emisiunii „6!vine presa”, scrie cancan.ro. Mulatra s-a facut repede indragita de public, iar cariera ei a fost mereu intr-o plina ascensiune. Pana anul acesta, Mbela avea o emisiune ce se difuza pe un post TV mai putin cunoscut, iar mai apoi a disparut definitiv din televiziune.

Citeşte şi O cunoscută prezentatoare TV divorţează după 5 ani de căsnicie

A lucrat pentru cateva luni la restaurantul tatalui lui Serban Huidu insa, de mai bine de jumatate de an este data disparuta, iar prietenii sunt disperati ca nu mai stiu abolut nimic de ea.

Citeşte şi O PREZENTATOARE şi-a DAT DEMISIA în DIRECT într-un mod INCREDIBIL. Colegii au rămas cu gura căscată VIDEO

„Nu mai stiu nimic de Mbela inca din primavara, iarna chiar, atunci cand lucra la restaurantul lui Huidu. Organiza evenimente, dar n-a stat prea mult pe acolo. Multi prieteni o cauta, primesc zeci de telefoane in fiecare zi. Asta era numarul ei, un abonament facut pe numele meu, insa mi l-a dat inapoi acum sase luni ca i se stricase telefonul. Efectiv este disparuta de jumatate de an. E posibil sa fi plecat in Congo, ea de acolo este, dar mi se pare ciudat sa nu fi anuntat pe absolut nimeni”, a declarat Cristian Hotopeleanu, un fost coleg de-al mulatrei care i-a preluat numarul de telefon.