Prezentatoarea TV, silicoane şi nas operat. Imaginile şocante de pe patul de spital

Lavinia Tîrzianu, prezentatoarea emisiunii Folclorul sub lupă, de la Etno TV, s-a reinventat fizic, cu silicoane şi nas operat. Vedeta şi-a dorit foarte tare să îşi facă aceste intervenţii estetice şi a decis că acum este momentul. Susţine că este mulţumită de rezultat şi acum se iubeşte mai mult.

24 nov. 2020, 11:13
Prezentatoarea TV, silicoane şi nas operat. Imaginile şocante de pe patul de spital
Prezentatoarea TV, Lavinia Tîrzianu, şi-a făcut operaţii estetice

Prezentatoarea TV, silicoane şi nas operat. La 28 ani, Lavinia este mamă a doi copii, un baietel de patru ani si o fetita de doi ani. Efectele rămase în urma sarcinilor și a alăptatului și-au pus amprenta pe trupul ei și a decis să facă o schimbare.

Citeşte şi: Antonia şi-a etalat silicoanele la plajă. Artista a fost fotografiată în grădină, în timp ce se bronza

Am intervenit cu mici imbunatatiri vis-a-vis de corpul meu, sunt primele mele interventii estetice, mi-am pus implanturi mamare din necesitate si pentru ca era o dorinta de-a mea inca de cand eram adolescenta. Am alaptat patru ani si mi s-a parut ca e dreptul meu sa fac asta.

Si pentru ca tot am intrat in operatie, mi-am rezolvat si nasul, cu nara stanga nu puteam sa respir decat in proportie de 40 %. Nu mi-as fi permis sa fac o alta anestezie totala, inca o interventie, pentru ca recuperarea necesita mult timp, trebuie sa am grija de copii si sa merg si la serviciu. Cu aceasta ocazie vreau sa-i multumesc dnei doctor Natalia Marcenco.”, a declarat prezentatoarea pentru StarPopular.ro.

Lavinia Tîrzianu, prezentatoarea emisiunii Folclorul sub lupă, de la Etno TV

Prezentatoarea TV, cu silicoane şi nas operat

Aproape patru ore au durat operatiile iar rezultatul, in ciuda efectelor de dupa interventii, a facut-o pe Lavinia extrem de fericita.

Sunt foarte multumita de rezultat. Ma uit in oglinda, desi inca am bandajele, si imi spun: Lavinia, te iubesc foarte mult! Mi-a dat incredere si stima de sine foarte mult.

In cele doua sarcini am luat cate 30 kg in greutate. Le-am dat treptat jos, in decursul unui an, am ajuns la greutatea de 53 kg, la 1,75, si ca sa fiu putin hazlie, ramasesem cu doua forme. Acum va trebui sa port bustiera minimum sase luni, primele trei zile au fost mai grele dupa anestezie si simteam si o presiune foarte mare pe pieptul meu.”, a mai mărturisit Lavinia pentru sursa menţionată mai sus.


loading...