Prezentatorul Top Gear, Jeremy Clarkson, divorţează. Vezi ce avere va împărţi cu soţia

Jeremy Clarkson trece prin momente dificile. Prezentatorul Top Gear a fost forţat să-şi ceară scuze pentru că a folosit cuvântul "negru" într-un episod nedifuzat din celebra emisiune cu maşini, iar acum soţia sa a hotărât să divorţeze de el.

05 mai 2014, 11:31

Frances, femeia care a stat alaturi de Clarkson timp de 21 de ani si care i-a daruit trei copii, a decis sa divorteze, scrie sport.ro.

Citeşte şi Realizatorii Top Gear, amendaţi şi lăsaţi fără permis

Ei traiesc separat de mai bine de trei ani, insa Frances a decis abia acum sa inainteze actele pentru divort. Se pare ca ea s-a saturat de numeroasele aventuri ale sotului ei si a decis sa divorteze. Frances a mers in urma cu o luna intr-o vacanta fara Clarkson, dar cu prietenii ei, carora le-a spus ce decizie a luat. „Toti prietenii ei asteptau de ani de zile aceasta decizie. Au sarbatorit impreuna, e un moment important”, a dezvaluit o sursa din anturajul sotiei lui Clarkson pentru Daily Mail.

Citeşte şi Vedeta emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, surprins cu amanta în vacanţă FOTO

Avere de 50 de milioane de euro

Clarkson a divortat de prima sotie in 1993 pentru a fi impreuna cu Frances, cea care ii era agenta la acea ora.

Divortul va insemna si o lovitura mare financiara pentru Clarkson, care a castigat 17 milioane de euro anul trecut cu ajutorul Top Gear. El detine o parte din drepturile de imagine ale emisiunii si primeste salariu si de la BBC. Averea lui Clarkson este estimata la 50 de milioane de euro.