PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis a identificat „cauzele” scorului mic obţinut în unele judeţe

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, a declarat miercuri că din primele analize rezultă că acolo unde rezultatul său la scrutinul din 2 noiembrie nu este cel dorit, cauza a reprezentat-o 'dezinformarea şi campania mizerabilă' făcută de PSD împotriva sa.

05 nov. 2014, 11:06
PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis a identificat „cauzele” scorului mic obţinut în unele judeţe

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  ‘Avem prima analiză regională astăzi cu reprezentanţii noştri din judeţele din sudul ţării. Am dorit să vedem ce rezultate s-au obţinut, de ce s-au obţinut şi ce vom face în continuare. Primele analize arată clar că acolo unde nu am obţinut rezultatul pe care ni l-am dorit, acest lucru se datorează în mare măsură minciunilor domnului Ponta, dezinformării şi campaniei mizerabile făcute împotriva mea şi împotriva noastră de PSD. Aceste lucruri trebuie contracarate, avem strategie, ştim cum să continuăm. Este foarte păcat că domnul Ponta şi PSD au înţeles să transforme o campanie electorală într-un circ cu minciuni şi cu scandal‘, a spus Klaus Iohannis, la Palatul Parlamentului, scrie 

Iohannis a arătat că în perioada următoare, imediat după validarea rezultatelor din primul tur, va avea întâlniri cu electoratul în Brăila, Galaţi, Deva, Hunedoara şi alte locuri. 

Victor Ponta îi transmite lui Klaus Iohannis o nouă invitaţie la dezbateri

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.   ‘Este nevoie de mai multă implicare şi toată lumea a înţeles acest lucru. Vom avea mai multă implicare acolo unde rezultatele n-au fost pe măsura aşteptărilor şi clar vom câştiga în toate aceste locuri. Eu pornesc cu convingerea foarte fermă că voi câştiga aceste alegeri‘, a afirmat candidatul ACL.

Întrebat dacă după alegeri primarii partidului care nu s-au implicat în susţinerea sa riscă sancţiuni, Klaus Iohannis a răspuns că va exista o analiză iar aceasta ‘va duce la concluziile care se impun’.