PREZIDENŢIALE. Ce spune Oprescu despre o posibilă candidatură. „Locomotiva” Băsescu printre munţi

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, la România TV, că va face "faţă" la alegerile prezidenţiale "dacă va fi nevoie", dar va candida când va vrea el. În ceea ce-l priveşte pe Băsescu, edilul l-a comparat cu o locomotivă care se plimbă printre munţi şi care la un moment dat va fi înlocuită.

12 apr. 2013, 05:33
PREZIDENŢIALE. Ce spune Oprescu despre o posibilă candidatură. „Locomotiva” Băsescu printre munţi

Întrebat la emisiunea „Tonomatu’ lu’ Ciutacu”, dacă îl mai ţine încordat pe Crin Antonescu în ceea ce priveşte o candidatură la Preşedinţie, Oprescu a răspuns:

„Dânsul m-a onorat şi mă onoreaza cu prietenia lui, dar nu a fost niciodată vorba de „scoală-te tu să mă aşez eu”. După atâţia ani de zile de viaţă, de experienţă, de neatârnare prin cui aşa cum a vrut unul să stea Oprescu, spun că DA cred ca aş putea face faţă daca va fi nevoie, punct. Oprescu o să vină când o să vrea el. Nu negociez Bucureştiul cu nimeni, eu îmi văd de treaba mea.”

Pe de altă parte, Oprescu vrea să îşi îndeplinească toate promisiunile făcute bucureştenilor.

„Oprescu deocamdată este primar general, răspunde în faţa bucureştenilor de ce le-a promis şi vreau să le duc la capăt”, a arătat primarul general.

Întrebat dacă asta înseamnă un mandat complet de primar, Oprescu a spus că „înseamnă doua mandate: ăsta şi încă unul”.

În acelaşi timp, Primarul Capitalei l-a comparat pe Traian Băsescu cu o locomotivă care ar trebui înlocuită.

I-a plăcut cred tare mult imaginea asta de locomotivă care merge printre munţi, stăbate munţi, tuneluri, urcă dealuri şi trage dupa el nişte vagoane, dar va veni o zi când îl auzi pe ăla strigând pe peron: se schimbă locomotiva şi, după alta jumătate de oră, să spună: S-a schimbat locomotiva pe o sticlă de votcă. Asta este, aşa se întâmplă în viaţă întotdeauna„, a conchis Oprescu.

CITEŞTE ŞI Sondaj CSCI: Oprescu depăşeşte liderii USL la nivelul încrederii în politicieni