PREZIDENŢIALE. Ludovic Orban: Analizele indică faptul că se ridică valul anti-PSD şi va funcţiona în turul II

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că potrivit analizelor făcute de liberali după primul tur, gradul de respingere al alegătorilor este mai mare faţă de Victor Ponta decât de Klaus Iohannis. De asemenea, în opinia liberalilor, "dreapta a câştigat primul tur al alegerilor".

04 nov. 2014, 10:30
PREZIDENŢIALE. Ludovic Orban: Analizele indică faptul că se ridică valul anti-PSD şi va funcţiona în turul II

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liberalii au făcut o analiză după primul tur al alegerilor prezidenţiale 2014, iar concluzia lor este că dreapta a ieşit câştigătoare şi îi îndeamnă pe români să iasă la vot şi pe data de 16 noiembrie.

Dreapta a câştigat primul tur. Alegătorii de dreapta au venit preponderent la vot. Îi chemăm la vot pe toţi alegătorii care sunt ca orientare de centru-dreapta prin mesaje foarte clare: că dreapta asigură dezvoltarea României, dreapta asigură crearea de locuri de muncă, dreapta asigură reducerea taxelor şi impozitelor, dreapta susţine investiţiile româneşti şi străine, dreapta susţine mediul de afaceri„, a declarat Ludovic Orban.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Am făcut o analiză privind atitudinea alegătorilor faţă de cei doi candidaţi (Victor Ponta şi Klaus Iohannis – n.r.) şi am constatat că gradul de respingere faţă de Victor Ponta este de 56-57%, iar gradul de respingere faţă de Klaus Iohannis este mult mai mic, de 42-43%. Analizele indică faptul că lumea s-a săturat de PSD, de săracie, de corupţie, de minciună, de demagogie şi că se ridică valul anti-PSD, care suntem convinşi că va funcţiona în turul II. Tocmai de aceea, în turul II, românii care nu mai acceptă modul în care este condusă România trebuie să se ridice la vot şi să voteze cu candidatul nostru„, a mai spus Ludovic Orban.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. De asemenea, oficialul PNL a precizat că liberalii sunt „profund revoltaţi” de tratamentul „umilitor” la care au fost supuşi românii din diaspora. „Dreptul lor fundamental de a decide cine va conduce România fost împiedicat de Guvernul Ponta. Le cerem românilor din diaspora să vină la vot şi să voteze împotriva celui care le-a împiedicat dreptul la vot„, a adăugat Ludovic Orban.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cât despre candidatul ACL la alegerile prezidenţiale 2014, prim vicepresedintele PNL a explicat că acesta nu poate să negocieze voturile românilor cu alţi lideri politici, deoarece acest lucru ar reprezenta „o jignire pentru cei care şi-au acordat votul lor lui Iohannis”.

Klaus Iohannis este un om care nu seamănă cu majoritatea celorlalţi politicieni. Klaus Iohannis nu poate să negocieze voturile românilor cu alţi lideri politici. Klaus Iohannis se va adresa direct românilor cu programul său, cu ideile sale, cu viziune sa asupra României. Negocierile cu liderii politici ar reprezenta o jignire pentru românii care şi-au acordat votul. Noi nu ne ducem să împărţim funcţii, nu ne ducem să negocim lucruri care nu îi privesc pe români şi ne adresăm românilor care au conştiinţă, celor care au gândesc cu mintea lor să vină la vot şi să voteze împotriva PSD„, a conchis Ludovic Orban.

Citeşte şi: Consilier prezidenţial: Trebuie mers la vot. Doar aşa Iohannis are o şansă