Prietena Oanei Zăvoranu l-a acuzat pe Corneliu Vadim Tudor că a grăbit moartea Mărioarei

Mariana Roşca, o prietenă a Oanei Zăvoranu, l-a acuzat pe Vadim Tudor că a grăbit moartea Marioarei. Şi asta pentru că, înainte de Paşte, i-a luat un interviu pe patul de spital.

20 apr. 2015, 06:14
Prietena Oanei Zăvoranu l-a acuzat pe Corneliu Vadim Tudor că a grăbit moartea Mărioarei

Marioara Zăvoranu a semnat un contract de exclusivitate, de pe patul de spital, cu o televiziune. Înaintea Paştelui, Corneliu Vadim Tudor i-a luat un interviu mamei Zăvoranu, când aceasta era încă internată.

Mariana Roşca, o prietenă a Oanei Zăvoranu, l-a acuzat pe Vadim Tudor că a grăbit moartea Marioarei. „Am senzaţia că dacă nu vă duceaţi voi acolo la spital, doamna Marioara trăia şi în ziua de azi„, a spus aceasta.

Vizibil enervat de această afirmaţie, Corneliu Vadin Tudor, invitat la România TV, a început să ţipe şi să o jignească pe prietena Oanei Zăvoranu. „Asta e o mare porcărie! Cum să-i vorbeşti lui Vadim aşa. Ascultă-mă pe mine, să nu intraţi în laba mea de leu, că mătur poterele cu voi! Adică eu am omorât-o? Nu vă e ruşine?  Să vă feriţi de mânia mea! Analfabeto! Mă judeci tu pe mine?„, a spus Corneliu Vadin Tudor.

CITEŞTE ŞI: Marioara Zăvoranu a fost înmormântată. Oana Zăvoranu s-a împăcat la mormânt cu unchiul şi bunica VIDEO