Prietenii AU ÎMPIETRIT când au văzut-o! S-a filmat IMEDIAT după o operaţie de mărire de buze. ARATĂ HORROR

Din dorinta de a fi cat mai sexy, din ce in ce mai multe fete apeleaza la medicii esteticieni pentru a-si face diverse modificari ale corpului.

11 ian. 2014, 10:39
Prietenii AU ÎMPIETRIT când au văzut-o! S-a filmat IMEDIAT după o operaţie de mărire de buze. ARATĂ HORROR

Cea mai populara interventie ramane marirea sanilor, urmata indeaproape de marirea buzelor. Ce este si mai grav este ca multe tinere nu stiu punctul in care trebuie sa se opreasca, si ajung astfel sa arate ca niste adevarati monstri.

Este si cazul tinerei din clipul de mai jos, care s-a filmat imediat dupa ce a iesit dintr-o astfel de interventie. Gura ei este total deformata, iar ea abia poate vorbi.

Este o moda din ce in ce mai periculoasa, iar acest lucru are repercursiuni asupra sanataţii tinerelor care incearca asta. Injecţiile cu Botox au ajuns sa deformeze chipurile a sute de mii de femei, care nu au stiut cand sa spuna „Stop”.

Un video postat recent pe internet ingrozeste de-a dreptul privitorii, care se uita la o tanara proapsat iesita dintr-o operaţie de marire a buzelor. Tanara abia poate vorbi, iar gura ei arata hidos, fiind total deformata.

Sursa: kanald.ro