Prigoană nu se mai ascunde. A fost filmat pe Centrul Vechi când îşi săruta noua iubită VIDEO

Silviu Prigoană şi roşcata cu care a fotografiat în ultimul timp la mai multe evenimente au luat cina, marţi seară, într-un pub din Centrul Vechi, în compania unor prieteni. Fără inhibiţii, cei doi au râs, s-au mângâiat şi s-au sărutat în văzul tuturor.

28 mart. 2013, 08:09
Prigoană nu se mai ascunde. A fost filmat pe Centrul Vechi când îşi săruta noua iubită VIDEO

Zece ani, patru divorţuri şi şapte luni i-au trebuit lui Silviu Prigoană să o uite pe Adriana Bahmuţeanu şi să-şi refacă viaţa. Dacă în urmă cu o aproximativ o lună, Prigoană ieşea în presă şi spunea că nu poate sta fără mama copiilor lui, că o iubeşte pe Adriana Bahmuşeanu şi că doreşte să o recucerească, acum, potrivit Ring, el a fost surprins în oraş cu noua sa iubită, roşcata cu care a fost fotografiat recent la mai multe evenimente.

Cei doi nu au avut reţineri pentru a-şi manifesta dragostea şi în văzul tuturor s-au sărutat cu pasiune.

Prigoană şi misterioasa lui parteneră au mai fost surprinşi şi săptămâna trecută în centrul Bucureştiului, în timp ce se îndreptau spre Teatrul de Comedie. Discreţi pe stradă, Silviu Prigoană şi roşcata misterioasă au devenit mai degajaţi în foaierul teatrului. Femeia l-a îmbrăţişat şi i-a oferit un sărut apăsat pe obraz.