Prima apariţie a lui Adrian Daminescu după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar: „După un astfel de tratament eşti foarte slăbit”

În urmă cu doi ani, Adrian Daminescu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Nu a putut sta, însă, departe de scenă, aşa că acum a revenit să-şi încânte publicul.

27 mart. 2023, 15:18

Adrian Daminescu a decis să ia o pauză de la apariţiile publice după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. A făcut-o, însă, pentru foarte puţin timp. Pe 26 martie, artistul a urcat pe scena Casei de cultură ”Doamna Chiajna”, din comuna Chiajna. Plin de energie, aşa cum publicul îl cunoaşte de zeci de ani, Adrian Daminescu a făcut un spectacol de neuitat, nelăsând nicio secundă impresia că ar avea vreo suferinţă.

În pofida bolii, artistul încearcă să ducă o viaţă normală. Printre „normalitatea” la care nu a consimţit să renunţe se află şi fumatul, un obicei extrem de dăunător sănătăţii pulmonare. Artistul se consideră un om puternic și crede cu toată puterea că boala îl învinge pe om doar dacă crede în ea.

Să le dea Dumnezeu putere și să nu creadă în boală, în nenorociri. Vindecarea și chiar și boala vin de la cap. Toți tâmpiții ăștia te otrăvesc cu pozele și cu ce scrie pe pachetul de țigări. Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă crezi în ea”, a spus Adrian Daminescu pentru Impact.ro.

Citeste si Adrian Daminescu, nevoit să renunțe la aparițiile publice din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. „Medicii i-au cerut acest sacrificiu”

Cum arată Adrian Daminescu după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar: „După un astfel de tratament eşti foarte slăbit”

În prezent, Adrian Daminescu a încheiat tratamentul şi spune că este vindecat complet. Recunoaşte, însă, că se simte destul de slăbit.

Adrian Daminescu

Sursă foto: cancan.ro

Nu mai sunt sub tratament, totul a trecut și este foarte bine. Este foarte bine, numai că după un tratament ca acesta ești foarte slăbit, dar asta o să treacă. O să îmi revin! Acum doi ani de zile am aflat, undeva prin iunie. Am început tratamentul și am dus tot tratamentul până la capăt, cu tot cu citostatice și cu tot ce trebuie. Sunt în România, am avut niște doctori extraordinari, au fost îngerii chinurilor mele. Da, complet m-am vindecat! Bineînțeles că vreau să revin pe scenă curând”, a adăugat artistul pentru Antena Stars.

Citeste si Cum arată Dida Drăgan la 76 de ani. De o eleganţă desăvârşită, artista a atras toate privirile când a coborât din maşină. FOTO