Prima apariţie a lui Macaulay Culkin după farsa care anunţa că a murit

Fostul "copil-minune" de la Hollywood dovedeşte încă o dată că trăieşte bine-merci, în ciuda zvonurilor care susţin că e pe moarte din cauza stilului de viaţă nesănătos.

18 nov. 2014, 22:28
Prima apariţie a lui Macaulay Culkin după farsa care anunţa că a murit

Pe 7 noiembrie, internetul „fierbea” după răspândirea veştii morţii lui Macaulay Culkin, care a fost găsit fără suflare în apartamentul său din New York. Evident, a fost din nou o păcăleală. Cine mai ştie a câta? Periodic, cel puţin o dată pe an, cineva lansează ştirea falsă despre decesul fostului actor, iar lumea citeşte să vadă dacă e sau nu adevărat.

Zvonurile funebre speculează, de fapt, informaţiile mai vechi despre sănătatea şubredă a fostului actor care, se ştie, nu duce o viaţă liniştită, dimpotrivă. Cu toate acestea, Macaulay Culkin trăieşte fără griji, dovadă prima sa apariţie după cea mai recentă farsă.

Protagonistul din seria „Singur acasă” a urcat sâmbătă pe scenă, într-un club din Los Angeles, împreună cu membrii trupei sale, The Pizza Underground. Starul în vârstă de 34 de ani s-a prezentat la locul faptei cu un meniu de la fast-food într-o mână şi cu o ţigară în cealaltă. Cu părul lung prins într-un mic coc, relaxat, gata de recital, Macaulay purta ochelari de soare deşi era întuneric. El era îmbrăcat cu o bluză albă şi un sacou negru, pantaloni skinny negri, iar în picioare avea ghete maron.

The Pizza Underground este un grup rock care parodiază melodiile trupei The Velvet Underground, înlocuind aproape toate cuvintele cu „felie” şi „brânză”. Se pare însă că nu se bucură de prea mare apreciere: în luna mai, trupa a fost obligată să coboare de pe scenă, după ce spectatorii din orașul englez Nottingham i-au fluierat copios pe membrii formaţiei şi au aruncat în direcţia lor multe sticle cu bere.

Potrivit publicaţiei The Nottingham Post, actorul american, care a fost în copilărie protagonistul francizei cinematografice „Singur acasă”, a coborît de pe scenă după doar 15 minute, în urma reacţiei negative a publicului prezent în sala Rock City, scrie eva.ro.


loading...