Prima declaraţie a iubitei lui Boureanu după ce acesta i-a spus: „Baby, eşti proastă”: „Nu mă simt deloc jignită”

Laura Dinca s-a speriat teribil in noaptea in care Cristian Boureanu a fost agresat de politistii care i-au oprit in trafic.

14 iun. 2017, 12:12
Prima declaraţie a iubitei lui Boureanu după ce acesta i-a spus: „Baby, eşti proastă”: „Nu mă simt deloc jignită”

 In filmarile aparute in presa, se aude cum fostul deputat ii sune iubitei: „baby, esti prosta”. Aceasta scena se intampla in momentul in care politistii incercau sa il bage pe Boureanu in masina.

„Tin sa mentionez ca nu ma simt deloc jignita ca iubitul meu mi-a spus asa. Era doar un mod de a vorbi, de a incerca sa ma calmeze intr-un moment de criza. In ceea ce priveste reactia lui Cristi fata de politist, este ca urmare a faptei politistului asupra mea putin mai inainte, cand acelasi politist a fost primul care m-a atacat bagand manape geam, dandu-ma cu capul de tetiera si incercand sa-mi spulga telefonul cu care incercam sa filmez. Revenind, consider ca speculatiile pe tema limbajului lui Cristi nu sunt OK. Este un mod de a vorbi care nu m-a deranjat si nu m-a jignit. In ceea ce-i priveste pe cei care ne-au jignit, vor f actionati in judecata ca fiind partasi la o teroare din partea politistilor catre un cetatean de rand, fie el baut sau nu.”, a declarat Laura Dinca, potrivit bzi.ro.