Sânziana Buruiană, prima declaraţie după naştere. „Mi-a fost frică de…”

Sanziana Buruiana a dat nastere, joi, unei fetite. Dupa ce a trecut de operatia de cezariana, blonda si-a sunat sotul, pe fotbalistul Nicoale Zuluf, spunandu-i primele impresii despre cum a decurs nasterea.

08 ian. 2016, 09:32
Sânziana Buruiană, prima declaraţie după naştere. „Mi-a fost frică de…”

Frumoasa blonda traieste cea mai mare bucuruie a unei femei: a adus-o pe lume pe prima ei fetita, scrie cancan.ro. La scurt timp dupa operatia de cezariana, Sanziana si-a sunat sotul, pe Nicolae Zuluf, si i-a spus cum s-a simtit in timpul nasterii si primele impresii despre fiica ei.

Citeşte şi Cele mai tari PERLE ale lui Nicolae Zuluf, soţul Sînzianei Buruiană

„Nu am avut nimic, de ziceai asa ca eram in Paradis. E mica, mica si e cuminte. Am pupat-o de 1000 de ori. A luat nota 9”, a declarat Sanziana Buruiana dupa operatia de cezariana.

La scurt timp dupa ce a nascut, Sanziana a marturisit ca a fost uimita de cat de cuminte este fetita ei si cat de repede a scapat de operatia de cezariana de care ii era atat de frica: „M-a impresionat ca a fost destul de cuminte. A plans atunci dupa ce s-a nascut, apoi s-a linistit. Operatia a decurs neasteptat de bine. Nu am simtit absolut nimic. La inceput, mi-era extrem de frica. Mi-a fost frica de sangerari, de hemoragie, din cauza ca am avut o placenta joasa. De la anestezia aia m-am simtit de parcă pluteam. Ma gandeam sa fie ea bine, sanatoasa. In momentul in care au scos-o moasele si mi-au spus ca e frumoasa, m-am linistit. A durat totul cam 15-20 de minute. La 5 minute dupa ce am iesit din sala, l-am sunat pe Nicolae. Cand am vazut-o prima data, am vazut ca are foarte mult par si mi-am dat seama ca seamana foarte mult cu sotul meu. Am pupat-o de 5 ori pe fiecare obrajor, pentru ca vreau sa aiba gropite in obrajori. Mi-am dorit o fetita bruneta, pentru ca soţul meu este brunet. El mi-a spus ca a avut foarte mari emotii cand a luat-o in brate. A spus ca ea dormea, iar atunci cand a luat-o in brate ea a deschis ochii si parca-l cauta cu privirea. Acum o sa aiba trei nume: Isabela Ioana Stefania. Se spune ca e bine sa te nasti in zi de sfant”.