Prima DECLARAŢIE a soţiei poliţistului spulberat cu maşina de un afacerist turc

Starea de sănătate a poliţistului lovit cu maşina de un milionar turc aflat în stare de ebrietate este în continuare critică. Soţia poliţistului a declarat la România TV că se depun toate eforturile pentru a-l salva.

18 aug. 2015, 14:44
Prima DECLARAŢIE a soţiei poliţistului spulberat cu maşina de un afacerist turc

Starea lui este în continuare critică. Se fac eforturi pentru el, întreaga echipă de la Spitalul Floreasca. Este în continuare în comă indusă„, a declarat soţia agentului de la Brigada Rutieră Bucureşti.

Medicii din Israel susţin că poliţistul Gheorghe Ionescu ar avea şanse de recuperare dacă s-ar trata la clinica lor. Costul spitalizării în Israel este estimat la circa 300.000 de euro, potrivit România TV.

„Noi nu dispunem de această sumă şi d-asta am deschis aceste două conturi, tocmai pentru a cere ajutorul. Dacă starea lui se va ameliora, este posibilă plecarea în Israel”, a spus femeia.

CITEŞTE ŞI Poliţistul lovit cu maşina de milionarul turc a fost operat

Prietenii, colegii, echipa de medici, domnul ministru Oprea, domnul Arafat, domnul Surugiu, le mulţumesc tuturor pe această cale. Sper să înţelegeţi starea în care mă aflu, tot ce vreau este ca soţul meu să se facă bine. Era foarte dedicat meseriei, era mai presus de orice„, a mai spus soţia poliţistului rănit.

Accidentul s-a produs pe 2 august, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul Gheorghe Ionescu era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri, până agentul a căzut pe partea carosabilă. Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ 3 km până în comuna Pipera, unde a lovit un gard. Polițistul rănit are 44 de ani și lucrează de 23 de ani în domeniu.