Prima demisie de antrenor din Liga 1 are loc la doar 8 zile de la startul sezonului. Dan Alexa a plecat de la Astra Giurgiu

Dan Alexa e primul antrenor care părăseşte Liga 1. După două etape şi un singur punct acumulat, acesta a decis să plece de la Astra.

22 iul. 2019, 07:46
Prima demisie de antrenor din Liga 1 are loc la doar 8 zile de la startul sezonului. Dan Alexa a plecat de la Astra Giurgiu

Echipa e mai slabă decât anul trecut. Am vorbit cu domnul Niculae, nu vreau să îl păcălesc. Mă gândesc să renunţ. Echipa e mai slabă, trebuie întărită, în aceste condiţii eu nu pot prinde play-off-ul. E o decizie pe care am luat-o şi cu asta basta. Vreau acum o perioadă de linişte„, a spus Dan Alexa la finalul partidei pe care Astra a pierdut-o la Iaşi.

Citeşte şi Dinamo îşi caută antrenor. Familia nu-l mai lasă pe Eugen Neagoe să-şi continue munca în Ştefan cel Mare

La conferinţa de presă, Alexa şi-a întărit spusele: „Mi-am dat demisia!”.

Există, însă, informaţii că antrenorul ar fi fost forţat să plece, după incidentul de la finalul primului meci din Liga 1, când camerele tv au surprins-o pe Ana Maria prodan lovindu-l. Se pare că patronul Ioan Niculae nu ar mai fi vrut să lucreze cu Alexa, convins că acesta nu mai poate avea vreo autoritate în vestiar după respectivul incident.