Prima Doamnă a Franţei, reacţie neaşteptată faţă de un şomer în căutarea unei slujbe. Cum a reacţionat preşedintele Macron

Publicat: Vineri, 17 Ianuarie 2020 21:45 // Actualizat: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020 08:05 // Sursa: romaniatv.net

Declaraţiile controversate făcute de preşedinţi nu sunt uitate uşor, printre acestea numărându-se şi afirmaţia preşedintelui francez Emmanuel Macron, care atunci când a fost abordat de un tânăr şomer care i s-a plâns că nu-şi poate găsi de lucru a reacţionat spontan: 'Traversez strada şi îţi găsesc' de lucru, potrivit Libre.be. Rapid, afirmaţia sa a fost condamnată de o parte a populaţiei care a văzut în ea o anumită formă de aroganţă şi un decalaj cu realitatea din piaţa muncii.

Soţia sa, Brigitte Macron, a decis să revină vineri, într-un interviu acordat TF1, asupra acestei fraze controversate pronunţate de soţul său: 'Cu o zi înainte, noi fusesem la un restaurant, iar proprietarul ne-a spus: 'Îi dau o slujbă primului care va traversa strada, căci am nevoie de angajaţi lângă mine'. Această frază a fost rostită de Emmanuel atunci, o auzise cu o zi înainte la restaurant', a explicat ea.

Prima Doamnă a Franţei spune că a găsit şi ea această afirmaţie drept deplasată: 'Te afli în incinta Palatului Elysee, este complicat să-i spui unui tânăr o frază de genul acesta', a reacţionat ea la vremea respectivă.

'Evident, nu trebuia să o spună. Dar, uneori, sunt afirmaţii care ne ies spontan, care ne afectează imaginea, dar este prea târziu, au fost spuse', a remarcat ea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Brigitte Macron Emmanuel Macron interviu prima doamnă a Franţei şomer
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8246
RON
01 Apr
noapte -2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H