Prima doamnă a Statelor Unite, în ipostaze nemaivăzute! Michelle Obama cântă şi dansează pe melodia „Single Ladies” de la Beyonce VIDEO

Michelle Obama, Prima Doamnă a Statelor Unite, a acceptat invitația lui James Corden, gazda emisiunii "The Late Late Show" de pe CBS, de a participa la momentul de "Carpool Karaoke", în care acestea conduce și cântă alături de diverse celebrități, relatează site-ul Mashable și AP.

21 iul. 2016, 10:54
Prima doamnă a Statelor Unite, în ipostaze nemaivăzute! Michelle Obama cântă şi dansează pe melodia „Single Ladies” de la Beyonce VIDEO

Momentul a fost înregistrat luna trecută și transmis miercuri pe CBS.

Michelle Obama a fost luată din fața Casei Albe și, după un scurt tur al împrejurimilor, aceasta a început să cânte și să danseze alături de gazda britanică.

Cei doi pot fi văzuți cântând pe „Signed, Sealed, Delivered I’m Yours”, de Stevie Wonder și pe „Single Ladies” de la Beyonce.

A urmat apoi „This Is For My Girls”, un imn despre puterea femeilor, menit să promoveze accesul complet la educație peste tot în lume, moment în care celor doi li se alătură, de pe bancheta din spate chiar Missy Elliot. Împreună cu aceasta cei doi cântă și hitul lui Missy „Get Your Freak On”.

Prima doamnă a mărturisit că ultima oară când a stat pe locul din față al mașinii ascultând muzică a fost atunci când fiica sa mai mare, Malia, a învățat să conducă. „Doar o dată în șapte ani și jumătate”, a precizat Michelle Obama.