Prima eclipsă solară din 2023 e aproape. Cum ne poate schimba viața!

Situația se amplifică, însă, atunci când în peisajul astral avem o eclipsă. Sezonul eclipselor din fiecare an include aproximativ patru evenimente.

12 apr. 2023, 06:49
Prima eclipsă solară din 2023 e aproape. Cum ne poate schimba viața!

Ne apropiem cu pași repezi de prima eclipsă solară din 2023. Această eclipsă încurajează autosuficiența și exprimarea autentică. O Lună plină aduce intensitate și dramatism momentelor de zi cu zi. Te poți simți împins de la spate să porți acea conversație care definește relația. Te poți simți forțat să îți înfrunți propriile emoții pe care le-ai tot ocolit. Pe de altă parte, Lunile noi ne oferă oportunitatea de a stabili o intenție puternică sau de a planta semințe pe care dorim să le vedem apoi creascând pe parcursul unui nou ciclu Lunar. În ambele cazuri, suntem în general invitați să lucrăm cu energia astrologică actuală.

Situația se amplifică, însă, atunci când în peisajul astral avem o eclipse. Sezonul eclipselor din fiecare an include aproximativ patru evenimente. Se știe că aceste Luni noi și Luni pline supraalimentate provoacă schimbări semnificative în cursul vieții. Sezonul eclipselor din 2023 începe joi, 20 aprilie, cu o eclipsă de Soare cauzat de Luna nouă în Berbec.

Horoscop Cristina Demetrescu Paşte 2023. Ce zodii vor fi binecuvântate până la sfârşitul lui aprilie

Aceasta este prima eclipsă a anului și prima dintr-o serie nou-nouță care va dura până pe 29 martie 2025. Vom reveni cu alte articole pe această temă. Urmărește-ne zilnic!

Ce înseamnă o eclipsă solară în astrologie?
Există numeroase modalități de a profita la maximum de o Lună nouă, de la a face o baie spirituală până la, pur și simplu, a vorbi despre obiectivele tale cu un prieten sau cu un terapeut. Cu toate acestea, spre deosebire de Lunile noi obișnuite, care apar o dată sau de două ori pe lună, eclipsele de Soare, care apar atunci când Luna aruncă o umbră asupra soarelui, au loc de aproximativ două ori pe an și pot fi considerate Luni noi mai intense.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zilele norocoase şi ghinioniste pentru zodii până la finalul anului 2023. Cine merge pe nisipuri mişcătoare

Deoarece energia eclipsei este atât de puternică, cel mai bine este foarte important să profiți de ea. Poți considera energia eclipsei ca pe o ploaie torenţială astrologică. Cel mai bun mod de a face față vremii severe este să fii informat și să adopti o abordare în care să nu încerci să deții controlul, pentru că este imposibil să controlezi vremea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.