PRIMA FEMEIE PARAŞUTIST din România a fost dată afară din propria casă FOTO

Prima femeie paraşutist din România de după al Doilea Război Mondial a fost scoasă în stradă. Pentru că nu şi-a mai putut plăti întreţinerea la timp, bătrâna a acumulat datorii de zeci de mii de lei, iar asociaţia i-a scos casa la licitaţie. Acum, una dintre legendele vii ale aviaţiei doarme, de două nopţi, în holul blocului.

03 dec. 2013, 06:29

Floarea Ioniţă a fost prima femeie paraşutist din România de după al Doilea Război Mondial şi prima femeie controlor de trafic din ţară. Acum a fost scoasă în stradă, potrivit libertatea.ro.

Femeia, în vârstă de 83 de ani a ajuns să locuiască într-o scară de bloc, pe un fotoliu vechi, printre zeci de cărţi şi haine puse de-a valma în sacoşe şi valize. Apartamentul în care a locuit mai bine de 50 de ani i-a fost vândut de asociaţia de locatari, după ce bătrâna a acumulat datorii de peste 57.000 de lei.

Executorul a vrut să mă trimită la cămin, dar eu acolo nu mă duc. Vreau doar un adăpost deasupra capului, să mă bucur şi eu de viaţa asta, atât cât mai am din ea„, a declarat bătrâna.

Casa i-a fost scoasă la licitaţie, iar noul proprietar a obligat-o pe bătrână să elibereze apartamentul. Femeia s-a mutat cu tot ce avea în holul blocului, pentru că nu are unde să se ducă.

Administratorul blocului spune că bătrâna nu a mai achitat întreţinerea de 6 ani.

CITEŞTE ŞI: Salt de COŞMAR. I s-a încurcat paraşuta, a fost lovit în aer, dar a aterizat în siguranţă