PRIMA IPOTEZĂ în cazul sirianului ucis de soţie şi de amantul acesteia. Ce au aflat anchetatorii

Publicat: Vineri, 17 Aprilie 2015 12:07 // Actualizat: Vineri, 17 Aprilie 2015 12:29 // Sursa: romaniatv.net

Ipoteză şocantă în cazul sirianului ucis de soţia lui şi de amantul acesteia. Femeia şi-a ucis soţul pentru a încasa asigurarea de viaţă a sirianului, potrivit unor surse citate de România TV. Între timp, Tribunalul Bucureşti a decis ca soţia sirianului şi amantul ei să fie arestaţi preventiv.

Foto: România TV

Banii au părut să fie încă de la bun început motivul oribilei crime. Anchetatorii au aflat că sirianul a avut o asigurare de viaţă şi că soţia sa, de care încă nu divorţase, ar fi putut să beneficieze de bani, în cazul unei tragedii, potrivit România TV.

Andreea Maria Pătrașcu, soţia sirianului găsit mort în portbagajul unui autoturism, și Alfons Gabriel Arhire, amantul acesteia, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile în noaptea de joi spre vineri. Cei doi sunt acuzați că l-au omorât în luna decembrie 2014 pe Haj Saleh Moustafa.

Soţia sirianului şi amantul ei au fost duşi de la instanţă în arestul Poliţiei Capitalei. Aceştia pot contesta decizia de arestare la Curtea de Apel Bucureşti, care va decide definitiv dacă ei vor rămâne în arest sau vor fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar.

Potrivit primelor cercetări, Andreea Pătrașcu i-ar fi administrat soțului ei o cantitate mare de diazepam, medicament care are efect tranchilizant. Cu ajutorul lui Arhire, corpul sirianului a fost pus într-o geantă, în portbagajul unei mașini cu număr de Constanța, autoturismul fiind apoi parcat pe Șoseaua Pantelimon, în apropiere de Secția 9 de Poliție.

"Cei doi au aplicat produse medicamentoase victimei, cu efect tranchilizant, după care asupra acesteia au fost efectuate acte de violență care au condus la deces. Amantul a participat și el la comiterea infracțiunii, cei doi sunt coautori la săvârșirea infracțiunii de omor", a declarat joi procurorul Eduard Borjog, criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit pe 8 aprilie, într-o stare avansată de putrefacție.

Soția sirianului era consilier la Inspecția Muncii, în cadrul Departamentului Relații Internaționale, iar Arhire a absolvit Facultatea de Drept și Seminarul Teologic Liceal București.

CITEŞTE ŞI: Mama amantului soţiei sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini: Femeia era bătută de bărbatul ei

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 apr 20:03
Votează email 0 email
...dacă ei vor rămâne în arest sau vor fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/prima-ipoteza-in-cazul-sirianului-ucis-de-sotia-sa-si-amantul-acesteia_215115.html#ixzz3XaRcYxzV ...
17 apr 16:18
...găsit mort în portbagajul unei maşini: Femeia era bătută de bărbatul ei Source Article from http://www.romaniatv.net/prima-ipoteza-in-cazul-sirianului-ucis-de-sotia-sa-si-amantul-acesteia_215115.htmlPRIMA IPOTEZĂ în cazul sirianului ucis de soţie şi de amantul acesteia. Ce...
17 apr 12:40
...Ipoteză şocantă în cazul sirianului ucis de soţia lui şi de amantul acesteia. Femeia şi-a ucis soţul pentru a încasa … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
17 apr 12:20
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H