Prima ofertă primită de Olăroiu, după ce a fost demis de la Shabab Al Ahli

Seria de meciuri fără victorie i-a fost fatală lui Cosmin Olăroiu. Fostul antrenor al Stelei a fost dat afară de la Shabab Al Ahli, după al şaptelea rezultat de egalitate la rând, însă nu va sta prea mult în vacanță. Olăroiu a primit deja o primă ofertă, tot din Golf.

04 dec. 2017, 08:09
Prima ofertă primită de Olăroiu, după ce a fost demis de la Shabab Al Ahli

În vârstă de 48 de ani, tehnicianul român se afla pe banca formaţiei din Emiratele Arabe Unite din 2013, iar în această perioadă a cucerit două titluri, două Cupe ale Ligii, 3 Supercupe şi a fost finalist în Liga Campionilor Asiei.

Șeicii și-au pierdut însă răbdarea cu antrenorul care în luna septembrie semnase un contract care îi asigura un salariu de 6,5 milioane de euro.

Ținând cont că antrenează în țările arabe din 2007 și și-a făcut un nume, Olăroiu nu duce lipsă de oferte, iar prima dintre ele a venit de la Al Ahli din Arabia Saudita, precizează presa arabă, citată de ziare.com. Antrenorul de 48 de ani a fost dorit și în vară, însă nu a fost lăsat să plece de cei de la formația din Emiratele Arabe Unite.

Al Ahli este pregătită în prezent de fostul internațional ucrainean, Sergiy Rebrov, care a fost instalat în luna iunie la cârma trupei din Jeddah. Formația se află pe prima poziție în Arabia Saudită, însă șeicii nu sunt mulțumiți pe deplin de felul în care se prezintă echipa și vor să-l aducă neapărat pe Olăroiu.