Prima poză cu Messi şi soţia sa, Antonella, făcută acum 21 de ani. Cum arătau cei doi în 1998 FOTO

O fotografie făcută în 1998, în care apar Lionel Messi și soția sa, Antonella Roccuzzo, pe când cei doi erau copii, a fost scoasă la iveală de ziarul Diario La Capital de Mar de Plata.

22 apr. 2019, 15:07

Poza a fost făcută pe plaja Punta Mogotes, lângă orașul argentinian Mar del Plata, din provincia Balcarce, alături de mai mulți prieteni. La acea vreme, Leo Messi juca încă la grupele de copii de la Newell’s Old Boys, iar în acel moment echipa se afla într-un turneu în care a și jucat finala. În săptămâna în care s-adesfășurat competiția, atacantul a locuit la casa lui Francisco Luduena, care juca pentru Racing la acea vreme. Messi a profitat de ziua liberă pe care o avea și a mers la plajă împreună cu Luduena, Matias Pecce și Lucas Scaglia. Acesta din urmă a luat-o și pe verișoara sa, nimeni alta decât Antonella Roccuzzo.

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo sunt căsătoriți din iunie 2017. Ei se cunosc din copilărie, dar formează un cuplu din 2008, când cei doi aveau 19 de ani. Messi și Antonella au trei copii: Thiago (născut în 2012), Mateo (născut în 2015) și Ciro (născut în 2018).