Prima REACŢIE a jucătoarei maghiare care a accidentat-o pe Cristina Neagu. Ce a spus Szimonetta Planeta

Szimonetta Planeta, jucătoarea din Ungaria, spune ca n-a intenţionat nici măcar să o faulteze pe Cristina Neagu. Românca va lipsi şase luni, din cauza unei rupturi de ligamente la genunchiul drept.

13 dec. 2018, 13:40
Prima REACŢIE a jucătoarei maghiare care a accidentat-o pe Cristina Neagu. Ce a spus Szimonetta Planeta

Szimonetta Planeta sustine ca nu a impins-o, ci doar a talonat-o pe Cristina Neagu, care a suferit insa o ruptura de ligamente incrucisate si va avea nevoie de minimum sase  luni de recuperare.

Cristina Neagu, diagnostic groaznic, are ruptură de ligamente. Primele declaraţii ale handbalistei

„Nu am simtit ca am impins-o, doar am talonat-o. M-am simtit foarte rau. Dar am revazut faza si spun, cu mana pe inima, ca nu i-am facut nimic”, a declarat jucatoarea in presa maghiara.

Duelul dintre cele doua s-a produs in minutul 52 al partidei dintre Romania si Ungaria (scor 29-31), iar Cristina Neagu a parasit terenul pe targa.

Jucatoarea maghiara a tinut-o s-o asigure pe Cristina Neagu ca n-a avut nicio intentie s-o accidenteze si spera ca aceasta sa-si revina cat mai repede.

„Draga Cris, imi pare foarte rau pentru situatia nefericita de pe teren! Suntem adversare pe teren, dar suntem colege si niciuna nu vrea sa-i faca rau celeilalte. Sunt alaturi de tine in aceste momente dificile si sper sa te recuperezi cat mai curand posibil. Mult noroc si sper sa ne revedem pe teren cat mai repede”, a scris Szimonetta Planeta pe pagina ei de Instagram.