Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după eliminarea de la Survivor. Ce mesaj a postat pe Internet: „Urmează noutăți interesante”. ce spune de câştigător şi conflictul cu Jador

Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după eliminarea de la Survivor. Luptătorul a pierdut duelul decisiv cu Cătălin Zmărăndescu și a părăsit Republica Dominicană. A stat în competiție nu mai puțin de șapte săptămâni și spune că în tot acest timp și-a găsit inspirația pentru cele mai frumoase proiecte din viața lui.

02 mart. 2024, 17:31
Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după eliminarea de la Survivor. Ce mesaj a postat pe Internet: „Urmează noutăți interesante”. ce spune de câştigător şi conflictul cu Jador
Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după eliminarea de la Survivor

Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după eliminarea de la Survivor. Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate împotriva Războinicilor și a fost nevoită să renunțe la un membru. Luptătorul a pierdut în fața lui Zmărăndescu și a fost eliminat din competiție.

Citește și: Cătălin Moroșanu, mărturisiri neașteptate după 20 de ani de relație: „Sincer să spun suntem caractere diferite”

Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după eliminarea de la Survivor

Cătălin Moroșanu este recunocător pentru experiența trăită în Republica Dominicană și și-a luat rămas bun de coechipierii săi. „Mulțumesc, Survivor Romania! A fost o nouă experiență incredibilă, o șansă pentru a-mi oferi un restart în viață și rămâne locul unde mi-am găsit inspirația pentru a gândi cele mai frumoase proiecte din viața mea.

Vă mulțumesc celor de acasă, care ați fost alături de mine în aceste aproape două luni. Ne vedem acasă cu noutăți interesante. Hai, faimoșii! #survivor„, a fost mesajul scris de luptător, pe rețelele sociale.

Câți bani ar fi încasat Cătălin Moroșanu de la Survivor All Stars

Cătălin Moroșanu ar fi fost remunerat cu 5.000 de euro pentru fiecare săpătmână petrecută la Survivor. După un calcul simplu, putem luptătorul ar fi încasat nu mai puțin 35.000 de euro în perioada petrecută la Survivor All Stars.

Mulțumesc, Survivor Romania! A fost o nouă experiență incredibilă, o șansă pentru a-mi oferi un restart în viață și rămâne locul unde mi-am găsit inspirația pentru a gândi cele mai frumoase proiecte din viața mea.

Vă mulțumesc celor de acasă, care ați fost alături de mine în aceste aproape două luni. Ne vedem acasă cu noutăți interesante. Hai, faimoșii! #survivor”, a scris Cătălin Moroșanu pe rețelele de socializare.