Prima reacție a lui Dan Bittman după scandalul Revelionului de la TVR: ”Se dorește schimbarea conducerii”

Cântărețul Dan Bittman a reacționat după scandalul Revelionul de la TVR. Acesta susține că nu este cazul să fie constituită o comisie de anchetă referitoare la activitatea TVR.

04 ian. 2021, 21:04
Prima reacție a lui Dan Bittman după scandalul Revelionului de la TVR: ”Se dorește schimbarea conducerii”

Prima reacție a lui Dan Bittman după scandalul Revelionului de la TVR. Artistul susține că dacă se dorește schimbarea conducerii TVR, nu este nevoie de o comisie.

Citește și: Membru CNA acuză TVR că a oferit publicului „un spectacol grotesc” de Revelion. „S-a instigat la nerespectarea regulilor împotriva COVID”

Prima reacție a lui Dan Bittman după scandalul Revelionului de la TVR. ”Am fost invitat la acest revelion de la TVR. (Nu cred că e cazul să se constituie comisie pentru acest revelion. Televiziunea Română suferă de multă vreme. În 2010, Televiziunea Română avea o datorie de 180 de milioane de euro, care a fost ștearsă. (…) Mi-ar fi părut  bine ca, în locul unei anchete, să discutăm situația gravă în care se află  foarte mulți artiști.  TVR are un merituos loc 5 între revelioane, la nivelul bugetului pe care l-a avut. Dacă se dorește schimbarea conducerii TVR, nu e nevoie de o comisie. (…) Hai să nu mai credem că la revelion e mărul discordiei. Se dorește schimbarea conducerii” , a declarat Dan Bitmann.

Ministerul Sănătății intervine de asemenea în scandalul Revelionului de la TVR. Insitituţia a transmis luni un comunicat de presă prin care solicită Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) să analizeze și să ia măsuri în cazul Revelionului de la Televiziunea Română.

Ministerul Sănătății cere CNA să ia măsuri după Revelionul de la TVR.  Motivul ar fi că „producția care a fost promovată în noaptea dintre 31 decembrie 2020 și 1 ianuarie 2021 și care prin discurs, mimică, mesajul transmis instiga la nesupunere a publicului față de măsurile de protecție luate de autorități”.

Un membru al Consiliul Național al Audiovizualului s-a autosesizat după emisiunea difuzată de Televiziunea Română în noaptea de Revelion, acuzând că televiziunea instigă la nerespectarea regulilor împotriva Covid. Dorina Rusu, membră în CNA, a declarat că televiziunea publică a oferit publicului un „spectacol grotesc”, care a încălcat atât legile bunului-simț, cât și pe cele ale audiovizualului.