Prima reacţie a lui Dani Mocanu după ce poliţia i-a deschis dosar penal pentru cruzime împotriva animalelor: „Leul trăieşte mai bine ca voi toţi!”

Dani Mocanu a reacţionat imediat după ce Poliția Argeș a anunțat că a deschis un dosar penal pentru rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, după un val de critici în spațiul public legat de folosirea unui leu, care pare să fie rănit, într-un videoclip al manelistului.

22 nov. 2020, 19:23
Prima reacţie a lui Dani Mocanu după ce poliţia i-a deschis dosar penal pentru cruzime împotriva animalelor: „Leul trăieşte mai bine ca voi toţi!”

Răspunsul lui Dani Mocanu faţă de acţiunea poliţiei nu s-a lăsat aşteptat şi el a venit tot pe reţelele de socializare. „Care dintre voi ați avut sau aveți lei acasă, mă? Care cunoașteți comportamentul unui leu? V-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere. Vă doresc o zi bună tuturor și vă mulțumesc pentru reclama în plus pe care o faceți gratuit videoclipul meu„, a spus Dani Mocanu, într-un clip postat pe YouTube.

Reacţia lui Dani Mocanu, în clipul de mai jos:


Poliția Argeș a transmis că face verificări și cu privire la condiţiile de deținere a animalului care apare în videoclip.
„Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citeşte şi Dani Mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi subnutrit: „Dacă nu te-a oprit nimeni, te opresc eu!”

Verificările efectuate de poliţişti până în prezent au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare”, a anunțat Poliția. Dosarul penal in rem a fost deschis după un val de critici în spațiul public pe această temă, persoane care apără drepturile animalelor anunțând că au făcut sesizări la Poliție și la Garda de Mediu, mai ales în condițiile în care leul carae apare în videoclip pare să fie rănit la spate și la picioare.

Videoclipul lui Dani Mocanu a fost lansat în 15 noiembrie, iar până acum are peste 4,3 milioane de vizualizări.

@danimocanu10Habar nu aveți cât ne iubim !!! ❤️🦁

♬ sunet original – danielmocanuoficial