Prima reacție a lui Fulgy după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu supendare. Cum s-a filmat fiul Clejanilor

Fulgy, fiul lui Viorica de la Clejani și a lui Ioniță a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie. În urmă cu un an, acesta a agresat fizic un jurnalist care îl filma.

10 nov. 2022, 17:56
Prima reacție a lui Fulgy după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu supendare. Cum s-a filmat fiul Clejanilor

Fulgy, fiul lui Viorica de la Clejani și a lui Ioniță a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie. În 2021, acesta a amenințat cu moartea un jurnalist care îl filma. Împotriva lui Fulgy s-a deschis dosar penal.

”Solutia pe scurt: Decizia penală nr.1395/A din 9 Noiembrie 2022 – În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAŞ împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021. În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă. Pronunţată conform art. 405, alin. 1 C.pr.pen., astăzi 09 noiembrie 2022. Document: Hotarâre 1395/2022 09.11.2022”, se arată în decizia instanței.

Reacția lui Fulgy după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare

Acesta a postat un mesaj pe contul de socializare unde și-a liniștit fanii cu privire la subiect.

”Hai bună dimineața, oameni buni, din halatul ăsta roșu și cu cea mai bună stare, pentru că am cea mai frumoasă viață! Vreau și eu să vă anunț în felul următor: Nu sunt la pușcărie și mai e cale lungă, doamne ferește și apără pe toată lumea. Vă pup”, a postat Fulgy pe contul său de socializare.

Un urmăritor s-a sesizat imediat și l-a întrebat când se duce la pușcărie, însă Fulgy nu i-a răspuns acestuia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mrmoft (@mrmoft_)

Fulgy, la un pas să își omoare părinții

Anul 2021 nu a fost tocmai unul favorabil pentru fiul Clejanilor. Acesta a avut probleme cu substanțele interzise și chiar a fost internat.

,,Adevarul adevarat. As vrea sa imi cer scuze in mod public si sa se afle de la mine, Fulgy, un copil iubit, dar influentat gresit de lumea rea, adevarul adevarat.In primul rand imi cer scuze public parintilor mei si regret pentru faptul ca in trecut am fost la un mic pas de a le lua viata in urma cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectiva, atunci cand am fost internat pentru prima oara la spital, ajutat de familia mea desi eu le-am gresit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat si m-au sprijinit.Drogurile iti distrug viata, familia, tot ce ai mai drag si scump.’As vrea sa imi cer scuze tot in mod public intregii natiuni romanesti pentru ca am mintit, negat ca nu sunt drogat intr-o emisiune televizata la care am participat in trecut.
As vrea sa imi cer scuze fostei mele partenere de viata pentru ca a pierdut un animalut scump, inofensiv si drag (pisica) tot din cauza consumului meu abuziv de droguri intr-un scurt moment de nervi, fara discernamant din cauza nenorocitelor de droguri.
Iar nu in ultimul rand, as vrea sa imi cer iertare in fata lui Dumnezeu ca am pacatuit si sa ii multumesc ca m-a adus pe drumul cel bun cu ajutorul iubirii familiei mele dragi si surorii mele scumpe. Pe final as vrea sa promit ca voi lupta toata viata mea cu aceasta boala a secolului XXI Drogurile’ si ca voi fi un exemplu de urmat prin lucrurile frumoase pe care urmeaza sa le fac, arat, spun, demonstrez’, este mesajul postat de Fulgy, pe canalul lui de YouTube la vremea respectivă.

Citește și: Transformarea digitală, declarată prioritate națională de Administrația Prezidențială și Guvern

Citește și: Marcel Ciolacu, ironic la adresa primarului Capitalei: „Nu m-a dus capul până acum să îl sun pe Câciu să-i cer să-i plătească datoriile lui Nicuşor Dan”