Prima REACŢIE a lui Raed Arafat după raportul Corpului de Control al Guvernului privind Colectiv

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, afirmă că a transmis miercuri, din partea Departamentului pentru Situații de Urgență, un "răspuns documentat" la raportul Corpului de control al Guvernului privind intervenția de urgență la incendiul din clubul Colectiv.

24 mart. 2016, 21:19
Prima REACŢIE a lui Raed Arafat după raportul Corpului de Control al Guvernului privind Colectiv

Referitor la răspunsul la raportul Corpului de control al Guvernului, am dat ieri seară din partea DSU, un răspuns documentat, tehnic, la aspectele care am considerat că trebuiesc clarificate. Nu vreau să se înțeleagă prin faptul că răspund la unele aspecte că ar exista o problemă, ca persoană, între mine și domnul prim-ministru cum încearcă unii să insinueze. Era normal să răspund șefului corpului de control în mod instituțional„, a scris Raed Arafat, joi, pe pagina sa de Facebook.

Secretarul de stat în MAI a precizat că va face public respectivul răspuns la raportul Corpului de control al Guvernului.

Urmează să afișăm răspunsul integral, cu anexele, în mod public pentru a da celor interesați posibilitatea să înțeleagă punctul nostru de vedere în ce privește unele aspecte din raportul Corpului de control. Acest demers este unul normal și nu înseamnă că sunt în conflict cu cineva, din punctul meu de vedere!„, a mai scris Arafat.

CITEŞTE ŞI Corpul de Control al Guvernului, RAPORT ŞOCANT în cazul COLECTIV: Planul Roşu de Intervenţie nu a fost declanşat imediat