Prima reacţie a Oanei Cuzino după ce a plecat de la Pro TV: „Proiectul media cu Pro TV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele”

Oana Cuzino, prezentatoarea celebrei emisiuni medicale "Ce se întâmplă, doctore", pleacă de la Pro TV. De asemenea, emisiunea a fost scoasă din grilă, după 18 ani.

28 iul. 2021, 21:31
Prima reacţie a Oanei Cuzino după ce a plecat de la Pro TV: „Proiectul media cu Pro TV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele”

Prima reacţie a Oanei Cuzino după ce a plecat de la Pro TV. Într-o postare pe Facebook, Oana a explicat de ce a decis să facă acest pas şi cu ce se va ocupa în continuare. oana Cuzino, medic geriatru, a anunţat, totodată, că se va dedica exclusiv proiectului online doc.ro

Prima reacţie a Oanei Cuzino după ce a demisionat de la Pro TV

Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediului căreia v-am fost alaturi, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani! Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PRO TV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele.

Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online. (…)

Citeste si Oana Cuzino nu vrea operaţii estetice: „Este bine să păstrăm acest echilibru”

Entuziasmul cu care este urmărit și strânsa interacțiune pe care o am cu milioane de oameni, în orice moment al zilei, a schimbat paradigma de comunicare, permițând să fim mai aproape de ei, depășind comunicarea convențională și constrangerile impuse prin intermediul unei televiziuni.

Aveți grijă de sănătate! Vă aștept alături de echipa de Experți DOC în fiecare zi și la orice oră, pe DOC.ro… nu numai dimineața!„, a scris Oana Cuzino pe pagina sa Facebook.

Cum a comentat Pro TV demisia Oanei Cuzino

Postul TV a anunţat că emisiunea prezentată timp de 18 ani de Oana Cuzino va dispărea din grila de programe începând din această toamnă.

Emisiunea ”Ce se întâmplă, doctore?”, difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă.

Citeste si Mirela Vaida intră în vacanţă. Cine îi va lua locul la emisiunea Acces Direct

De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale„, potrivit știrileprotv.ro.