Prima VICTIMĂ a umilinţelor suferite de Brazilia la CM 2014. Măsură DRASTICĂ luată la Rio

Selecţionerul Braziliei, Luiz Felipe Scolari (65 ani), a fost concediat de Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF) la câteva ore după încheierea Cupei Mondiale 2014, la care naţionala 'auriverde' a ocupat un dezamăgitor loc 4, a anunţat luni dimineaţă presa braziliană.

14 iul. 2014, 06:56
Prima VICTIMĂ a umilinţelor suferite de Brazilia la CM 2014. Măsură DRASTICĂ luată la Rio

După înfrângerea suferită în faţa Olandei (scor 0-3) în finala mică, Luiz Felipe Scolari, campion mondial cu Brazilia în 2002, a declarat că viitorul său ca selecţioner depinde de preşedintele Federaţiei Braziliene de Fotbal, Jose Maria Marinto.

Presa braziliană a cerut demiterea selecţionerului după această nouă umilinţă, produsă la doar câteva zile după incredibilul eşec suferit în faţa Germaniei (scor 1-7) în semifinalele competiţiei, cea mai usturătoare înfrângere din istoria de peste 100 de ani a fotbalului brazilian.

Citeşte şi CM 2014. Un fan brazilian a găsit VINOVATUL pentru înfrângerea cu Germania. Scenă epică la Rio VIDEO

Considerată drept favorită la titlul de către Felipao (Scolari), selecţionata Braziliei s-a clasat pe locul 4, după ce a pierdut din nou în faţa unui adversar de prim rang. Antrenorul nu mai poate fi menţinut la cârma echipei„, a tranşat cotidianul Folha.

În ciuda campaniei dezastruoase a Selecao de la Cupa Mondială, Confederaţia Braziliană de Fotbal nu s-a pronunţat oficial în privinţa viitorului lui Scolari.

Citeşte şi BRAZILIA vs OLANDA 0-3. Cupa Mondială 2014, un coşmar pentru Brazilia. Olanda a luat bronzul