PRIMA ZI DE PRIMĂVARĂ: Ce vă rezervă Horoscopul pe 20 martie

PRIMA ZI DE PRIMĂVARĂ, HOROSCOP 20 MARTIE: ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte. 

20 mart. 2014, 04:21
PRIMA ZI DE PRIMĂVARĂ: Ce vă rezervă Horoscopul pe 20 martie

Horoscop 20 martie 2014 – Berbec
Porneste cu incredere in sensul pe care tocmai l-ai ales, convins ca ai facut cea mai buna alegere si ca, la capat, te asteapta adevarul. Poate e un demers cu implicatii juridice, oricum, scopul catre care te indrepti este acela de a face lumina si a arata care e realitatea. Azi, adevarul are cele mai mari sanse sa iasa la lumina, si, daca acesta este telul tau suprem, lupta cu toate armele pentru a-l obtine si a-l arata lumii. Daca tu nu te simti cu musca pe caciula cu nimic, ai toate sansele sa-ti demonstrezi nevinovatia si de a-i demasca, in schimb, pe cei vinovati.

Horoscop 20 martie 2014 – Taur
Nu te baza pe o singura sursa de bani in totalitate, pentru ca nici nu stii cand izvorul respectiv seaca si ramai… lefter. Cel mai bine e sa dramuiesti cu prudenta resursele de venit, fara a le crede infinite, Nimic nu tine vesnic, nici bunastarea, nici bogatia, ca atare nu te increde in totalitate ca daca acum robinetul curge fara intrerupere, o va tine asa tot timpul. Daca vezi ca incep sa apara hopuri in primirea anumitor bani, e un avertisment ca trebuie s-o lasi si tu mai moale cu unele capricii financiare, abuzuri si cheltuieli inutile.

Horoscop 20 martie 2014 – Gemeni
Primesti o informatie care are un rol stimulativ asupra ta. Iti da alt chef de actiune, de implicare, iti amplifica sperantele ca nu mai e mult pana ce vei ajunge la un anumit tel, deci nerabdarea ta creste cu fiecare clipa care te apropie de acel moment de varf. Omul care iti apare azi in cale si fata de care simti o anumita atractie sau afinitate, poate deveni, de acum inainte, un prieten de nadejde care intotdeauna va avea pentru tine un sfat bun, o solutie salvatoare sau o vorba de incurajare la greu. Tine-l alaturi de tine cat mai mult, pentru ca iti vrea binele!

Horoscop 20 martie 2014 – Rac
Nu esti prea sigur pe sentimentele persoanei iubite, desi ti le arata cat poate de des si cat mai vizibil, dar tu tot te indoiesti. Ai poate unele motive de suspiciune ca nu e chiar atat de sincer pe cat vrea sa para, dar nu cumva e si o forma de egoism din partea ta? Poate astepti doar de la el semne de afectiune si dovezi de iubire, dar tu nu prea stii sa oferi ceva similar inapoi. Inainte de a-i reprosa ca nu te iubeste sau nu stie sa se poarte, gandeste-te la comportamentul tau. S-ar putea ca tu sa fii in toane rele si sa vezi in jur doar probleme, dusmani si pericole, si il gasesti pe cel drag vinovat de toate acestea.

Horoscop 20 martie 2014 – Leu
Ai un sentiment ciudat cu care te-ai trezit de dimineata, cum ca ceva urmeaza sa se incheie in mod ciudat si nedorit. Nu e o emotie prea placuta, e ca tracul de dinaintea unui eveniment caruia ii acorzi semnificatii deosebite, si ai tendinta de a lasa frica sa se manifeste deasupra tuturor celorlalte emotii. Daca presimti ca nu duce intr-o directie buna, mai bine te confrunti direct cu motivul temerilor tale, poate se mai poate redresa ceva inainte. Altfel vei regreta mai apoi ca nu ai luat masuri cand ceva iti atragea atentia ca s-ar putea intampla odata si-odata.

Horoscop 20 martie 2014 – Fecioara
Reusesti sa intervii la timp intr-o situatie din care ai putea avea mult de pierdut, poate chiar din propriile greseli. Datorita spontaneitatii de care dai dovada, dar mai ales datorita cumpatarii cu care intervii salvator in aceasta situatie, vei scapa nevatamat ca prin urechile acului de o primejdie. Altadata ai fi fost mult mai panicat si mai slab, dar nu si de data aceasta, pentru ca reusesti sa o descoperi la timp, printr-o analiza rapida a tuturor fetelor problemei, astfel incat nimic grav sa nu te atinga. Meriti felicitari pentru capacitatea de a te misca atat de repede chiar si in conditii de stres extrem!

Horoscop 20 martie 2014 – Balanta
Esti incantat ca ai reusit sa te mai achiti de o serie de plati restante care-si asteptau randul de ceva vreme. Nu erau sume mari, poate doar facturi banale absolut normale pentru aceasta perioada a lunii, dar esti fericit ca le-ai sters de pe lista de plati obligatorii. Ba chiar s-ar putea sa-ti mai ramana si cativa lei pentru a-ti face o bucurie cat de mica, pentru ca banii pot avea si astfel de efecte: un dram de veselie, un zambet pe chip si o atitudine pozitiva. Cumpara-ti ceva pentru a te simti bine, chiar daca e un lucrusor ieftin!

Horoscop 20 martie 2014 – Scorpion

Te inarmezi cu toata puterea pentru a te avanta intr-un proiect nou de anvergura care va necesita resurse imense de energie din partea ta. Le ai la dispozitie, exista ceva ce te motiveaza indeajuns de bine ca sa te apuci serios de acest plan maret. Cat timp ai ceva de castigat de pe urma acestui demers (autoritate, succes, recunoastere sau doar un premiu motivant), nimic nu te poate opri din elan. Nu e o noutate la tine o atitudine atat de razbatatoare si puternica, pentru ca detii resurse infinite pentru a lupta cu oricine, chiar si cu cei mult mai puternici decat tine. Cu cat mai dificila provocarea, cu atat mai mare ti-e ambitia!

Horoscop 20 martie 2014 – Sagetator
Ai mari rezerve daca sa te implici intr-o afacere care pare buna, la prima vedere, dar prea observi in jur reactii de neincredere, incat te influenteaza si pe tine. Poate e mai bine sa tii cont de sfaturile precaute din jur, pentru ca tu esti mai impulsiv din fire si te-ai putea aventura intr-o directie mai riscanta. Poate cel care te trage acum de maneca a trecut deja printr-o situatie similara si si-a invatat lectia la timpul potrivit, iar acum te avertizeaza cu toata sinceritatea asupra problemelor pe care tu nu le vezi acum. Asculta-l, nu e o piedica, ci doar o avertizare ce poate fi in avantajul tau!

Horoscop 20 martie 2014 – Capricorn
Te bucura linistea care s-a instalat peste unele probleme care te-au tinut pe loc in ultima vreme. Nu se mai intampla nimic, ceea ce e pe placul tau, pentru ca asa mai poti rasufla si tu un pic… Prea ai fost implicat in tot iuresul evenimentelor, prea te-ai agitat mult, ca atare acum, ca s-a instalat rutina si calmul, nu poti decat sa te mai relaxezi si tu cat de cat. Intr-o astfel de pauza binevenita, parca incepi sa vezi lucrurile din alt unghi, incat descoperi mult mai usor fisurile sau erorile din ultima perioada. Gasesti solutii mai bune, pentru ca nu te mai impinge nimic de la spate.

Horoscop 20 martie 2014 – Varsator
Indiferent din ce tabara faci parte, a celor tineri sau a celor mai maturi, te bucuri de o buna cooperare cu cei din generatia diametral opusa. Cei aflati la diferente mari de varsta pot conlucra perfect astazi, pentru ca si unii si altii au ceva de invatat de la ceilalti. Cel matur va arata mai multa intelegere pentru ca a fost si el candva tanar si accepta spiritul revolutionar al celor tineri, iar cel inca novice recunoaste experienta si superioritatea celui matur, ca atare din aceasta uniune de forte nu se poate naste decat ceva constructiv, reciproc avantajos.

Horoscop 20 martie 2014 – Pesti
Ceea ce ar fi trebuit sa fie un ajutor in avantajul tau, va avea efecte exact contrarii, pentru ca cel care vrea sa te ajute azi, mai degraba strica. El crede ca iti ofera sfaturi utile, ca iti ridica moralul, ca iti da exemple bune de urmat, dar o face intr-o forma atat de nepotrivita, incat binele face mai mult rau! Poate nici nu aveai nevoie de interventia sa, dar, din exces de zel, el se baga in treburile tale dorind sa-ti fie de ajutor, in felul lui, dar nu reuseste. Mai bine te-ai descurca de unul singur decat cu tovarasi care mai mult te incurca, deci alege-ti cu grija companionii. Unii chiar nu sunt adecvati situatiei in care te afli.

Horoscop 20 martie 2014 furnizat de Acvaria