PRIMA ZI DE PRIMĂVARĂ coincide cu Ziua Internaţională a Fericirii

PRIMA ZI DE PRIMĂVARĂ. Astăzi ar trebuie să ne simţim mai bine. Pentru a doua oară în lume este sărbătorită Ziua Fericirii. Evenimentul a fost instituit de Naţiunile Unite, pentru a încuraja guvernele să atragă o atenţie mai mare stării de bine a cetăţenilor.

20 mart. 2014, 06:49
PRIMA ZI DE PRIMĂVARĂ coincide cu Ziua Internaţională a Fericirii

PRIMA ZI DE PRIMĂVARĂ. Pentru a promova iniţiativa ONU, piesa Happy a interpretului Pharrell Williams, va fi difuzată continuu, până pe 31 martie, de serviciul de streaming muzical iHeartRadio. Toţi banii colectaţi vor fi donaţi în scopuri de caritate.

Pharrell Williams a fost desemnat în an acest ambasador al Fundaţiei Naţiunilor Unite cu ocazia Zilei Internaţionale a Fericirii. Artistuli îi îndeamnă pe toţi fanii să promoveze această sărbătoare pe diverse platforme de socializare.

Oamenii de ştiinţă susţin că fericirea depinde foarte mult de lucrurile mărunte din viaţa noastră. Psihologii afirmă că trebuie să zâmbim mai mult, să dormim nu mai puţin 6 ore şi 15 minute, să ne găsim un loc de muncă aproape de casă şi să facem câte ceva nou în fiecare zi.