Primar dat afară din bar de localnicii. Edilul, la un pas de a fi linşat de săteni

Primarul unei comune din Caraş-Severin a fost la un pas de a fi linşat de săteni! Nemulţumiţi de starea drumurilor dar şi de faptul că primarul stătea la băutură în barul comunei, oamenii au făcut un adevărat scandal. L-au dat afară din local pe edil şi aproape că l-au luat la bătaie.

10 feb. 2015, 16:03
Primar dat afară din bar de localnicii. Edilul, la un pas de a fi linşat de săteni

Scene de neimaginat in Caras-Severin. Un primar dintr-o comuna a fost la un pas sa fie linsat de cativa localnici dupa ce oamenii s-au saturat sa fie ignorati. Intamplarea s-a petrecut in urma cu cateva zile in localitatea caraseana Fizes, unde oamenii au ales sa ii ceara socoteala primarului pentru faptul ca aproape nu mai pot circula pe strazile pline de gropi.

Potrivit resita.ro, pe inregistrarea video se observa cum primarul comunei Berzovia, Aurel Coriolan Luca, este incoltit de localnici, tocmai intr-un bar, si i se cer lamuriri cu privire la starea drumurilor din localitatea ce apartine de primaria pe care o pastoreste.

„Să vă fie ruşine domn’ primar. Vi s-a tăiat craca şi vouă. Vă bateţi joc de noi, domn’primar, nu ne-aţi adus barcă! Aţi zis că ne daţi barcă!”, spun oamenii suparati. 

După ce i s-au făcut reproşuri, primarul din comuna Berzovia, Aurel Coriolan Luca, a fost invitat de săteni afară, să stea de vorbă cu oamenii. Edilului i-a fost frică să se ridice însă până la urma a fost nevoit să cedeze presiunilor.

„Domn’ primar, hai să staţi de vorbă cu noi afară, în ploaie! Te doare capu’? De la atâta băutură te doare capu’!
Asta nu e atitudine de primar să stai aşa!”, au continuat sătenii.

Situatia din comună a devenit tot mai încordată, în ultimele zile, dupa ce localnicii au aflat ca drumul lor nu va fi nici în acest an refăcut.