Primăria Capitalei anunţă ABONAMENTE la apă caldă şi căldură

Publicat: Vineri, 13 Decembrie 2019 13:17 // Actualizat: Vineri, 13 Decembrie 2019 13:17 // Sursa: romaniatv.net

O prognoză a Primăriei Capitalei arată că prețurile la energie termică vor crește în anii următori constant, chiar dacă nu cu salturi bruște de la an la an. În plus, este luată în discuție și opțiunea unui sistem binom de tarifare, în care să fie plătită și o componentă fixă pentru energia termică, indiferent de consum.

Consiliul General al Municipiului București ar urma să aprobe “Planul anual de evoluție a tarifelor energiei termice pentru perioada 2020-2044”, ca model economic aferent obiectivului de investiții “Reabilitarea sistemului de termoficare a Municipiului București (25 obiective însemnând o lungime de traseu de 105,969 km”.

Autorii documentului iau în calcul și posibilitatea schimbării filosofiei de tarifare, dar fără a o impune, ci doar o prezintă. Este vorba despre ce se numesc “Prețurile cu două părți (sau două niveluri)”, care au două componente: una variabilă (sau în funcție de consum) și o taxă fixă ( de încărcare sau de capacitate).

Detalii pe economica.netloading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
abonament caldura Gabriela Firea PMB Primăria Capitalei RADET
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 dec 21:05
Răspunde | Votează email 0 email
Nu Pricep
Nu Pricep ! , Ce Abonament la Apa Caolda si Caldura ? Tovarasi ! La Caldura sunt Repartitoare , si stau Iarna in Frig , pentru ca e Caldura Scumpa Iarna ! Si a mai pus o Haina Groasa pe Noi asa cum a Zis Tovarasul Ceausescu ! Iar Apa Calda si Apa Rece este la Pausal . Eu nu fac Nici un Contract ! Sa se duca 3 Milioane de Bucuresteni cu Contractele pe Capul Lor ! E mai Bine cu Administratia de Bloc ! Ca d-aia e Administratie de Bloc !
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H