Primăria Capitalei continuă deszăpezirea străzilor laterale şi a staţiilor RATB

Primăria Capitalei continuă vineri deszăpezirea străzilor laterale şi a staţiilor RATB, a declarat viceprimarul Marcel Nicolaescu.

31 ian. 2014, 09:56
Primăria Capitalei continuă deszăpezirea străzilor laterale şi a staţiilor RATB

Cu utilaje mici – avem şi ajutorul sectoarelor, al ADP-urilor de sectoare – încercăm să îndepărtăm zăpada din spatele blocurilor, de pe arterele secundare, astfel încât şi maşinile care ridică gunoiul să poată avea acces. Cred că în mare măsură reuşim„, a declarat Marcel Nicolaescu pentru Agerpres.

El a menţionat că pe arterele principale circulaţia rutieră se desfăşoară normal şi că accesul în spitale, şcoli, grădiniţe şi unităţi de pompieri este asigurat.

În noaptea de joi spre vineri au acţionat pentru deszăpezire 347 de utilaje.

„Dintre acestea, 11 au fost în baterii de două, trei, patru şi chiar cinci utilaje cu antemergător Poliţia Rutieră şi cea Locală. S-a intervenit cu peste 1.000 de operatori manuali, la care s-au adăugat şi angajaţi de la Jandarmerie şi ISU”, a afirmat viceprimarul.

El a anunţat că se reîntregesc stocurile de material antiderapant.

„Avem stocuri, le reîntregim, ne asigurăm pentru perioada următoare, am înţeles că în februarie ar mai fi ceva fenomene de acest fel, dar până atunci sunt pregătiţi cu material antiderapant. Deja operatorii acţionează la salina de la Slănic Prahova unde îşi reîntregesc stocurile de material antiderapant”, a adăugat Nicolaescu.