Primăria Capitalei este pregătită cu 310 utilaje în caz de ninsoare

Publicat: Sâmbătă, 04 Ianuarie 2020 16:37 // Actualizat: Sâmbătă, 04 Ianuarie 2020 16:37 // Sursa: romaniatv.net

Sunt pregătiţi să intervină în cazul în care ninge în Bucureşti 358 de operatori cu 310 utilaje, cu care vor împrăştia material antiderapant şi vor curăţa zăpada, informează Primăria Capitalei într-un comunicat de presă.

Sunt disponibile, în total, la nivelul celor şase sectoare, 21.667 de tone de material antiderapant. Potrivit sursei citate, în funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice, parcul de utilaje va fi suplimentat.

În caz de ninsoare, echipele vor interveni cu prioritate pe arterele principale, cele cu trafic RATB, cu obiective sociale şi instituţii publice, pe pante, rampe şi poduri, după care se continuă pe toate străzile din oraş.

De asemenea, potrivit sursei citate, echipele DGASMB realizează acţiuni de depistare a persoanelor fără adăpost, pe care le direcţionează către centrele sociale din Pallady şi Odessa din Calea Şerban Vodă. Echipele de intervenţie DGASMB distribuie pături pentru persoanele fără adăpost care refuză cazare în centre, precum şi băuturi calde (ceai şi supă). În acest sens, DGASMB are deschis continuu (24/24) un Serviciu de urgenţe sociale, telefon 021.9524, la care bucureştenii pot sesiza cazurile de persoane fără adăpost de pe raza municipiului Bucureşti.

Primăria Municipiului Bucureşti pune la dispoziţia cetăţenilor numărul de telefon gratuit 0800.800.868, acolo unde aceştia pot semnala eventuale probleme apărute în urma ninsorilor/precipitaţiilor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
comandament de iarnă ninsoare Bucureşti Primăria Capitalei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8024
RON
25 Feb
noapte 1 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H