Primăria Capitalei încheie anul 2015 cu un EXCEDENT BUGETAR

Publicat: Marţi, 29 Decembrie 2015 19:21 // Actualizat: Marţi, 29 Decembrie 2015 19:21 // Sursa: romaniatv.net

Primăria Capitalei încheie anul 2015 cu un excedent bugetar de 250 de milioane de lei, reprezentând 7% din buget, a anunțat, marți, Vasile Săvoiu, director executiv al Direcției Buget, la finalul ședinței extraordinare a Consiliului General al Municipiului București.

"Suma de 250 de milioane de lei reprezintă excedentul, sunt bani prevăzuți și necheltuiți, în urma condițiilor specifice din acest an. Sunt bani necheltuiți de la mari proiecte. Administrația Străzilor, de exemplu, nu a cheltuit majoritatea acestor bani, peste o sută de milioane. (Mai sunt — n.r.) de la unele proiecte europene, pentru că s-au retras bani și de acolo (...) și din investițiile Primăriei, în Piața Sudului", a declarat Vasile Săvoiu, director executiv al Direcției Buget.

Rectificarea în acest sens a fost votată în cadrul ședinței extraordinare a CGMB. "Eu, dacă am făcut rectificarea astăzi, am făcut-o din două motive: o dată ca să "salvez" 250 de milioane de lei, "să îi trec anul" și doi — ca să mai pot opera niște plăți, mâine și poimâine: la RADET, pentru că le mai datorez 33 de milioane de lei, bani pentru deconturi", a precizat el.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
primăria Bucureşti excedent bugetar Primăria Capitalei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 dec 19:44
... Primăria Capitalei încheie anul 2015 cu un excedent bugetar de 250 de milioane...
1
EUR
4.8357
RON
13 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H