Primăria Timişoara loveşte din nou cu un PROIECT HALUCINANT. Vezi cum arată un parc dintre blocuri

Un nou proiect de tot râsul la Timișoara. Deși scuza reprezentanților primăriei este că lucrările de amenajare nu ar fi încă finalizate, lucrurile sunt destul de clare, după cum demonstrează și imaginile publicate pe o rețea de socializare.

29 ian. 2016, 19:15

Lucrările de amenajare de la Balta Lămâița nu au fost gata la timp, dar avansează. În ultimele zile au fost montate și bănci, dar într-un mod care a stârnit râsete pe rețelele de socializare.

Reprezentanții primăriei spun că gardul „plantat” în fața băncilor e doar provizoriu.

„Când vor fi lucrările, nu va arată așa. Va fi gata decupat gărdulețul din fața băncilor și va fi amenajată o bordură Acel gărduleț este pus dintr-o singură bucată, pentru a putea fi turnată aleea. Deocamdată băncile rămân acolo”, spun aceștia, potrivit debanat.ro.

În zonă ar trebuie amplasat mobilier, mai este de pus gazonul și de amenajat locul de joacă și mai trebuie făcute împrejmuiri. Balta este curățată, dar de jur împrejurul ei mai trebuie făcute plantări.

Noul termen de finalizare: luna martie.

Vezi şi: SCENE INCREDIBILE în centrul istoric din Timişoara. Pompierii, nevoiţi să scoată un pilon pentru a ajunge la intervenţie