Criminalul din Arad voia să-l omoare şi pe Gheorghe Falcă

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, susţine că în urmă cu aproximativ doi ani a fost informat de către Poliţie că Adrian Buleau, arestat pentru omorârea omului de afaceri Abel Apostol, ar pune la cale uciderea sa, Falcă susţinând că Poliţia avea informaţii că Buleu plănuia să îl împuşte.

10 mai 2013, 10:49
Criminalul din Arad voia să-l omoare şi pe Gheorghe Falcă

Gheorghe Falcă, a declarat, vineri, că în urmă cu aproximativ doi ani a fost informat de către anchetatori că Adrian Buleu ar putea să îi pună în pericol viaţa, un poliţist obţinând informaţii că Buleu intenţiona să îşi cumpere un pistol pentru a-l împuşca pe edil, relatează Mediafax.

Primarul susţine că un poliţist l-a contactat pentru a-i oferi protecţie, după ce au apărut informaţii că ar putea fi victima unei agresiuni.

Poliţia mi-a oferit atunci protecţie, însă am refuzat. Chiar am semnat un document din care reieşea că mi s-a adus la cunoştinţă despre existenţa acestei ameninţări„, a declarat Falcă.

El a precizat că totul a pornit de la iniţierea unei hotărâri de Consiliu Local care prevedea preluarea de către municipalitate a bazei sportive la care soţia lui Adrian Buleu era asociat împreună cu omul de afaceri ucis Abel Apostol.

„Terenul respectiv este al municipalităţii şi este dat în chirie. Am vrut să preluăm baza sportivă, dar proiectul nu a fost adoptat”, a spus Falcă.

Adrian Buleu, suspect în cazul uciderii omului de afaceri arădean Abel Apostol, a fost arestat preventiv, joi seară, pentru omor calificat.

Buleu este suspectat că l-a ucis în bătaie pe Abel Apostol, apoi a dus cadavrul într-un loc izolat din Pădurea Vladimirescu şi a incendiat maşina cu care l-a transportat.