Primarul Bucureştiului, ales deja la casele de pariuri. Vezi care este candidatul cel mai bine cotat

Casele de pariuri sunt convinse că în cursa pentru Primăria Capitalei va fi câştigător independentul Sorin Oprescu, întrucât are cea mai mică cotă de pariere. La polul opus, cu cele mai mici şanse la fotoliul de primar al Capitalei se situează Irinel Columbeanu. Casele de pariuri, fiind sigure de eşecul de la primărie al omului de afaceri de la Izvorani, oferă o cotă de pariere uriaşă, rar întâlnită pe site-urile din domeniu.

05 iun. 2012, 10:31
Primarul Bucureştiului, ales deja la casele de pariuri. Vezi care este candidatul cel mai bine cotat

Dacă printr-o minune bucureştenii ar vota masiv umbrela lui Irinel Columbeanu la alegerile locale pentru fotoliul de primar, pariorii care au intuit acest lucru ar fi răsplătiţi regeşte.

Casa de pariuri Bet Cafe Arena oferă celor care pariază că Irinel Columbeanu iese primar în Bucureşti, o cotă de 301. Mai exact, pentru o sută de lei pariată câştigătorul va câştiga 30.100 de lei. Cei care se gândesc să facă bani mulţi pe spinarea lui Sorin Oprescu, din pariuri, trebuie să ştie că nu o pot face întrucât acesta are o cotă de doar 1,05. Adică, la 100 de lei pariată, câştigul va fi doar de 5 lei. De asemenea, dacă se pariază sume mari nu se rentează din cauza impozitului mare, 25% din câştigul ce depăşeşte 600 de lei. O posibilitate ar fi parierea pe mai multe bilete, dar sumele câştigate vor fi unele modeste, comparativ cu sumele investite, mai ales că trebuie luat în calcul şi un posibil eşec. Nu ar fi primul favorit care a pierde.

Al doilea favorit la scaunul Primăriei Generale a Bucureştiului, pe site-ul de pariere, este Silviu Prigoană, candidat din partea Partidului Democrat Liberal, cu o cotă destul bună. Casa de pariuri oferă o cotă de 6,50 acelora care intuiesc că Silviu Prigoană va atrage cea mai mare parte din voturile bucureştenilor. Cei care vor paria o sută de lei pe Silviu Prigoană au şansa să câştige 650 de lei.

Partidul Noua Generaţie şi candidatul său George Becali, precum şi candidatul Nicuşor Dan, independent, au câte o cotă de 21 pe site-ul de pariuri al firmei Bet Cafe Arena. Cei care vor intui că unul dintre cei doi candidaţi va câştiga fotoliul de primar general al Captalei au şansa să câştige 2.100 de lei, pentru 100 de lei pariată. După plata impozitului de 25% din suma ce depăşeşte 600 de lei, se vor mai alege cu 1.725 de lei. O cotă generoasă, adică cu mici şanse să devină primar, este oferită şi pentru candidatul Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Anghel Iordănescu. Acesta are o cotă de 51. Cei care vor paria 100 de lei pe fostul antrenor al naţionalei de fotbal şi acesta îi va convinge pe cetăţenii Bucureştiului să îl aleagă primar, pot câştiga 5.100 de lei impozabili.


loading...