Primarul Capitalei: Fără ajutorul Guvernului, nu vom putea rezolva situaţia datoriilor ELCEN şi RADET

Primarul interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul Primăriei Capitalei, că RADET poate furniza căldură pentru bucureșteni, în acest sezon rece, dar acest lucru depinde de ajutorul financiar oferit de Guvern.

13 oct. 2015, 13:56
Primarul Capitalei: Fără ajutorul Guvernului, nu vom putea rezolva situaţia datoriilor ELCEN şi RADET

Fără ajutorul Guvernului, nu vom putea rezolva situația datoriilor pe care le are ELCEN către furnizori și a celor pe care le are RADET către ELCEN„, a declarat edilul interimar, citat de b365.ro.

Potrivit acestuia, un răspuns oficial din partea Executivului ar trebui să ajungă la Primăria Capitalei miercuri, 14 octombrie.

Marin Ștefănel Dan a declarat că a încercat să medieze relația dintre RADET și ELCEN.

Pentru că în zilele în care tocmai au trecut, au apărut o serie de informații legate de o funcționare mai puțin corectă a relației dintre RADET și ELCEN, am vrut să mediez această discuție, în care lucrurile nu sunt așa cum au fost prezentate în presă. Ele sunt pe cale de rezolvare, în condițiile în care am găsit soluțiile pentru aducerea serviciilor de termoficare pentru iarna 2015-2016 la standarde normale„, a declarat edilul interimar.

CITEŞTE ŞI Bucureştenii sunt asiguraţi de Ministrul Energiei că vor avea căldură la iarnă