Primarul Capitalei: Nu vor fi probleme cu APA CALDĂ şi CĂLDURA la iarnă. Cer demisia conducerii RADET

Primarul interimar al Capitalei a precizat vineri, într-o conferință de presă, că nu vor fi probleme cu furnizarea agentului termic în iarna 2015-2016. Ștefănel Dan Marin a anunţat că va cere revocarea membrilor Consiliului de Administrație al RADET.

13 nov. 2015, 16:27
Primarul Capitalei: Nu vor fi probleme cu APA CALDĂ şi CĂLDURA la iarnă. Cer demisia conducerii RADET

Edilul Capitalei a anunțat că va cere revocarea membrilor Consiliului de Administrație al RADET și numirea unui nou CA, care să emită un plan de restructurare a Regiei.

Primarul interimar al Capitalei, Marin Ștefănel Dan, a avut o reacţie neaşteptată în scandalul căldurii din Bucureşti. În timp ce sute de mii de bucureşteni ar putea rămâne fără apă caldă şi căldură, edilul a înjurat atunci când a fost întrebat de un jurnalist la radio despre această problemă.

La insistenţele jurnaliştilor de la Europa FM, Marin Ștefănel Dan a oferit o reacţie în scandalul încălzirii din Capitală. El le-a declarat jurnaliştilor că subvenţiile pentru căldură sunt deja plătite în avans. La insistenţele ziaristului care l-a rugat pe edil să revină cu explicațiile pentru că nu a răspuns la întrebarea dacă și de când se va opri apa caldă în București, primarul a spus: „Băga-mi-aş..în ei!”, a reacționat nervos primarul Marin Ștefănel Dan, după care a închis telefonul, scrie Europa FM.

Ministrul Energiei Andrei Gerea a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că primăria Capitalei se va împrumuta pentru a plăti datoriile RADET la ELCEN, astfel că ELCEN va continua să livreze apă caldă şi căldură bucureştenilor. În plus, ministerul Energiei a precizat că îi solicită preşedintelui Consiliul de Administraţie al RADET, Gabriel Dumitraşcu, să îşi dea demisia.