Primarul Chirica îi răspunde dur lui Dragnea pe tema sondajului în care PSD ar fi pierdut mai mulţi alegători

Discuţiile în contradictoriu cu privire la cât a scăzut PSD în sondaje după scandalul Ordonanței 13. Mihai Chirica, primarul municipiului Iași și vicepreședinte PSD, îi dă o nouă replică președintelui PSD, Liviu Dragnea.

09 feb. 2017, 11:19
Primarul Chirica îi răspunde dur lui Dragnea pe tema sondajului în care PSD ar fi pierdut mai mulţi alegători

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că nu crede în sondajul invocat de vicepreședintele Mihai Chirica, potrivit căruia popularitatea social-democraților a scăzut cu 23%.

„Nu știu ce casă de sondare are domnul Chirica. Eu am văzut un alt sondaj acum două seri. Nu cred în ce spune Chirica. Nu asta are importanță acum. Am văzut alt sondaj de o casă de sondare respectabilă. Arată aproape neschimbat, cu câteva procente în jos, 2-3 procente în jos la PSD”, a declarat Liviu Dragnea.

În replică, Mihai Chirica a venit imediat cu explicația, la un radio local.

„E normal. Rezultatul din Teleorman nu seămănă cu rezultatul din Iași. Noi suntem oraș universitar, avem o mare masă de intelectuali aici. Suntem peste 100.000 de intelectuali într-o populație peste 300.000. Prin urmare, e normal la noi să se vadă mult mai clar decât se vede în alt județ din România sau în județe similare cu cel din zona Teleormanului”, a concluzionat Mihai Chirica.

Întrebat dacă Mihai Chirica ar trebui exclus din partid, Liviu Dragnea a mai spus ieri că aceasta este o decizie pe care trebuie să o ia filiala PSD din Iași.