Primarul din Arad, internat de urgenţă la Spitalul Universitar din Capitală

Primarul din Arad a ajuns de urgenţă la spitalul Universitar din Capitală, după ce i s-a făcut rău. Se pare că stresul, nervii şi presiunea din ultimele zile şi-au spus cuvântul, iar Gheorghe Falcă a clacat.

31 ian. 2019, 15:26
Primarul din Arad, internat de urgenţă la Spitalul Universitar din Capitală

Edilul din Arad se afla la Bucureşti împreună cu ceilalţi primari din ţară pentru a susţine în faţa guvernanţilor cauza municipiului pe care îl reprezintă. În noaptea de miercuri spre joi, edilul Aradului a ajuns la Spitalul Universitar de Urgenţă de la Bucureşti, cu tensiune foarte mare, potrivit aradon.ro.

După ce s-a întors de la o emisiune tv, în jurul orei 2.00, a simţit că i se face rău şi a chemat ambulanţa. Echipajul medical venit să-i acorde primul ajutor a decis că e nevoie să-l ducă la spital.

Potrivit primarului, medicii au dorit să îl interneze, însă el a refuzat, ţinând să se întoarcă acasă. Totuşi, Gheorghe Falcă a rămas în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Universitar până joi dimineaţa, la ora 8.00, când medicii au considerat că starea sa este stabilă.

I-au permis să părăsească unitatea medicală, dar i-au prescris tratament şi i-au recomandat o serie de investigaţii detaliate prin care să fie identificată problema de sănătate pe care o are.