Primarul din Galaţi şi preşedintele CJ, filmaţi în timp ce se dădeau cu trotineta pe Faleza Dunării VIDEO

Primarul din Galaţi, Marius Stan, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Nicolae Bacalbaşa, au lăsat cu gura căscată oamenii care se aflau la promenadă pe Faleza Dunării, după ce au apărut, duminică, într-o ipostază cel puţin jenantă: îmbrăţişaţi, pe o trotinetă electrică, ca doi puştani de şcoală primară.

25 apr. 2016, 13:47
Primarul din Galaţi şi preşedintele CJ, filmaţi în timp ce se dădeau cu trotineta pe Faleza Dunării VIDEO

Marius Stan, primarul în exerciţiul al Galaţiului şi candidat pentru un nou mandat di partea UNPR, şi Nicolae Bacalbaşa, preşedintele Consiliului Judeţean, din partea PSD, i-au lăsat cu gura căscată pe cei câteva mii de gălăţeni ieşiţi la promenadă, după ce au apărut printre trecători mergând pe trotinetă, potrivit adevarul.ro.

Tonul a fost dat de Marius Stan, care a dat câteva ture cu jucărioara electrică, după care l-a invitat şi pe doctorul Bacalbaşa să trăiască senzaţia, însă acest nu a avut curajul să conducă singur trotineta, aşa că s-au urcat împreună, într-un spectacol care a fost imortalizat de sute de gălăţeni. Ba chiar, la începutul cursei pe trotinetă, preşedintele CJ Galaţi a avut un moment în care s-a crezut în rolul principal din Titanic şi-a întins mâinile în lateral, pentru a trăi mai bine senzaţia.