Primarul din Năvodari, condamnat la închisoare

Magistrații Tribunalului Constanța au hotărât, marţi, să-l condamne pe primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul în care acesta este acuzat de dare de mită. Decizia nu este definitivă.

08 apr. 2014, 16:48
Primarul din Năvodari, condamnat la închisoare

Magistraţii au decis să îl condamne pe Nicolae Matei la pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Hotărârea magistraţilor nu este însă definitivă, ea putând fi atacată cu apel. De asemenea, şi Vâlcu Nicolae a fost condamnat la 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă şi fals în declaraţii, scrie radioconstanta.ro.

Tribunalul Constanţa a dispune şi confiscarea specială, în folosul statului, a două loturi de teren date drept mită. Totodată, primarul din Năvodari este obligat să plătească suma de 6.000 lei cheltuieli judiciare către stat care includ şi cheltuielile efectuate în faza de urmărire penală în sumă de 5.000 lei, iar inculpatul Vâlcu Nicolae este obligat la plata sumei de 2.000 lei cheltuieli judiciare către stat care includ şi cheltuielile efectuate în faza de urmărire penală în sumă de 500 lei.

VEZI şi Primarul din Năvodari a pipăit-o pe Britney Spears VIDEO