Primarul din Reşiţa, denunţat la DNA de AMANTĂ

Dosarele lor penale pot fi demne de romane poliţiste. Vorbim despre politicienii suspectaţi de corupţie care au ajuns să fie prinşi după ce au fost daţi în vileag de amante. Cu ajutorul lor, procurorii au reuşit să obţină probe pentru arestare. În această situaţie, cel mai recent caz este al primarului din Reşiţa. Mihai Stepanescu a fost arestat preventiv pentru mită.

22 nov. 2015, 11:43
Primarul din Reşiţa, denunţat la DNA de AMANTĂ

Iubita ori amanta se poate transforma în duşman atunci când este pusă în faţa unui dosar penal. A simţit-o pe pielea lui primarul demisionar din Reşiţa. Mihai Stepanescu a fost arestat preventiv după ce, între 2014 şi noiembrie 2015, ar fi primit bani şi servicii de la un afacerist pentru a-i acorda contracte. Potrivit celor de la Evenimentul Zilei, primarul a fost dat pe mâna DNA chiar de amanta sa.

La audierile de la DNA, primarului i-au fost prezentate înregistrări cu el când primea şpagă, înregistrări ce ar fi fost făcute de prietena sa intimă. Acela ar fi fost momentul în care a recunoscut mita.

Experienţa dosarelor penale deschise cu o mână de ajutor de la amantă o are şi Gheorghe Nichita , primarul suspendat din Iaşi. Potrivit unor surse judiciare, Adina Samson ar fi făcut două denunţuri la DNA pe numele lui Nichita, în dosare diferite.

Un alt caz este al senatorului Alexandru Cordoş. Potrivit celor de la Gazeta de Cluj, amanta lui Cordoş ar fi fost printre cei care au dat declaraţii de martori în dosarul său penal. Senatorul ar fi trimis-o pe amantă la soţie pentru un loc de muncă plătit.