Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, audiat la DNA Ploieşti UPDATE

Primarul stațiunii prahovene Sinaia, Vlad Oprea, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploiești. Acesta a fost audiat în calitate de martor, într-un dosar care are legătură cu o serie de contracte de concesiune.

16 mart. 2016, 10:36
Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, audiat la DNA Ploieşti UPDATE

UPDATE ora 14.20 Primarul din Sinaia, Vlad Oprea a plecat de la DNA Ploiești, unde a stat timp de aproximativ două ore, fiind audiat în calitate de martor.

Oprea a declarat la ieșire că a fost citat să se prezinte în calitate de martor într-un dosar care nu are legătură cu angajați ai primăriei pe care o conduce, potrivit Agerpres.

Întrebat ce vizează speța în care a fost audiat, el a precizat că este vorba despre o serie de contracte de concesiune, fără a da însă mai multe detalii.

––––––––––––––––––––

Primarul stațiunii prahovene Sinaia, Vlad Oprea, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploiești, el declarând la intrarea în instituție că nu cunoaște motivul pentru care a fost chemat de procurori.

Surse judiciare au declarat că Oprea a fost citat în calitate de martor într-un dosar de corupție instrumentat de procurorii acestei structuri.